Tréner FC Barcelona odpovedal na otázky novinárov po zápase s Espanyolom, ktorý Blaugranas vyhrali 1:0.

Priemerný výkon

"Je pravda, že sme dnes neodohrali dobrý zápas. Súper nám skomplikoval život vďaka efektívnej hre v obrane, vďaka intenzitnej a prísnej hre. Nemali sme priestor ani presnosť, aby sme mohli efektívne prejsť cez Espanyol."

Bez strely na bránu v prvom polčase

"Bol to ťažký zápas. Súper hral veľmi dobre pozične a znemožnil nám efektívnu hru. V takýchto podmienkach je ťažké vytvárať si šance."

Antoine Griezmann

"Hľadáme mu miesto na trávniku odkedy je v klube. Neočakávali sme, že Espanyol bude hrať takýmto spôsobom. Nebolo to také ako proti Villarrealu. Myslíme na stratégiu pre Francúza, uvidíme, čo pre neho bude najlepšie."

Vylúčenia

"Videl som, že Ansu Fati bojoval o loptu. Trafil ju, ale taktiež trafil aj nohu súpera, to nemôžeme poprieť. Druhý zákrok bol ešte horší. Pokiaľ rozhodca ukázal červenú kartu po prvom faule, musel to urobiť aj po tom druhom. Bez dvoch hráčov bolo na trávniku viac miesta."

Real Madrid

"Uvidíme aká bude jeho odpoveď."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

8 komentáre
2020-07-09 07:27:44
Už ma unavuju tie setienove reči - veľa hovorí a hovno robí
2020-07-09 07:36:42
,,Nikdo mě nepřesvědčí, že nehrajeme dobře""On si už taky nevidí do úst.Zblaznili se tam už všichni?To si nepamatuje co řekl minule? Jděte do háje pane Setién