Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre inštitucionálne vzťahy, v krátkosti komentoval včerajšiu chudobnú výhru Barcelony nad Espanyolom.

Titul

"Stále veríme v možnosť vyhrať šampionát, budeme vytvárať tlak a následne bojovať o Ligu Majstrov. Dnešné víťazstvo nám umožnilo zatlačiť na Real v očakávaní na to, čo urobí. Ak by sme nevyhrali, získať titul by nebolo možné."

Vylúčenia

"Espanyol nám narobil problémy, červené karty zmenili zápas. V takýchto prípadoch sa zvyčajne ukáže žltá karta, je pravda, že Ansu išiel do súboja s vervou, ale najprv sa dotkol lopty."

Espanyol zostúpil

"Podporujem Espanyol v týchto chvíľach, je to klub z mesta, ktorý si veľmi vážime."

Zápas

"Je dobré, že Suarez sa trafil. Odohrali sme dobrý zápas, vzhľadom na situáciu to nebolo jednoduché. V nedeľu sme hrali dobre, ale dnes súper potreboval body a my sme boli pod tlakom. V živote sa dá vylepšiť všetko. Dúfam, že nasledujúce zápasy budú lepšie."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2020-07-09 07:58:05
mne je uz normalne zle ked sa divam na tie spomalene lemry...za co beru tie platy...super ktory je jasne posledny dokazal vytvorit krajsie akcie...nebyt Lea tak neviem ci si vybojujeme ucast v LM...tam dostaneme priucku...iba ide clovek znechuteny spat potom...
2020-07-09 08:19:41
Hrali sme dobre? Tak to ťažko hrali sme pomaly a viac do šírky ako priamočiaro. Jasné, že útočíme do plných keď nám trvá "storočie" dostať sa do šestnástky a to sa súper dokáže bez problémov sformovať pred bránkou. Mali by sme podatatne zrýchliť prechod pred bránu a oveľa viac strieľať z väčších vzdialeností. Kedykoľvek sa môže odraziť lopta pri strele a zapadnúť do brány, ale keď oni to chcú vkuse len na bránkovú čiaru dotlačiť kde už sa v takom prehustenom priestore fakt ťažko presadzuje...