Tréner FC Barcelona odpovedal na otázky novinárov po zápase s Realom Valladolid, ktorý Katalánci vyhrali 1:0. Setién uviedol, že horší výkon jeho zverencov bol výsledkom únavy.

Zápas

"Mužstvo bolo unavené. Náš súper vysoko napádal a donútil nás k dodatočnému úsiliu. Nemohli sme hrať tak ako sme chceli. Museli sme viac behať a to nás stálo sily. Bol to zápas, ktorý sme mali rozhodnúť v prvom polčase."

Nevyužité šance

"To sa stáva, záleží to od šťastia. Niekedy vystrelíte náhodne a lopta padne do siete a niekedy nepremeníte ani dobré šance. V zápase s Villarrealom nám vychádzalo všetko a s Valladolidom už nie."

Ťažkosti

"Najhoršie je vedomie, že ak vyhrávate 1:0, vás súper môže v každom momente streliť gól. V druhom polčase sme to cítili. U niektorých hráčov bola zrejmá únava."

Ter Stegen

"Je to jeden z jedenástich hráčov na trávniku a každý z nich je pre nás dôležitý. Jeho úlohou je chrániť nás pred inkasovaním gólu a robí to výborne. Záložníci sú na výstavbu hry a útočníci na strieľanie gólov."

Luis Suarez na lavičke

"Niekedy je potrebné nechať hráča odpočinúť. Suarez zahral v posledných piatich zápasoch od začiatku do konca a bol unavený."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

12 komentáre
2020-07-11 22:35:21
Ako sa hovorí : ,, Trpeli sme ".
2020-07-11 22:40:37
Ale prosimte... Normálně řekni že máš tým dementu. Všichni to víme a po sezoně poletís tak jak tak, neboj se toho. Obrana budiž, ta byla v poho ale zbytek nemám slov. I ten Messi mě dneska sral a to je co říct.