Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-07-11 22:35:21
Ako sa hovorí : ,, Trpeli sme ".
2020-07-11 22:40:37
Ale prosimte... Normálně řekni že máš tým dementu. Všichni to víme a po sezoně poletís tak jak tak, neboj se toho. Obrana budiž, ta byla v poho ale zbytek nemám slov. I ten Messi mě dneska sral a to je co říct.
2020-07-11 22:44:15
Chce to ihned prodat Rakititce, sergia Roberta, vidala a griezmanna.

Přivést z hostování ihned Coutinha, Todiba. A koupit nového hroťáka.

Nic proti, ale když to tak vezmu každý tu chtěl prodávat Dembeleho, ale mě strašně teďka chybí on dokázal tvořit hru prihravat a nebát se a nenahravat do zádu jako Griezmann, ano často ztrácel míče ale proč, jelikož se snažil tvořit hru riskovat prunikove přihrávky a jít 1 vs 1, Dembélé byl hned druhy Hráč po messim co se nebál jít do 1vs 1. Věřil si a nebál se. Když vidím griezmanna jak pořad prihrava na jeden metr na jistotu tak je mi zle , opravdu mi strašně chybí Dembélé a De Jong.

Rikej tě si co chcete ale Dembélé pokud bude zdravý a nebude mít časté zranění muže být tahoun do budoucna... K němu koupit nějakého hrotaka a neymara a nějakého beka např upamacano.

Ter Stegen

Semedo - Todibo Upamacana - Jordi alba

De Jong - Puiq - Coutinho

Dembélé messi neymar

2020-07-11 22:46:25
Jinak si všímám že je i messi z formy už strašně dlouho nedal gól a od té doby co byl naposled zraněny už nehraje tak dobře jako před zraněním nevím zda není znechucen hrou co předvádějí jeho spoluhráči nebo je opravdu z formy, jelikož takhle dlouho jsem neviděl messiho hrát a tak dlouho čekal na gól....
2020-07-11 22:49:22
Chod dakde s unavou. Raz za 3 dni musia odbehnut 6-7km v zapase a placu jak su unaveni. Ja denne v robote odchodim 12-14 km a niekedy aj 7-8 dni v rade a garantujem vam ze nemam taku regeneraciu,stravu,doplnky atd ako oni a beriem za mesiac tolko co oni asi za hodinu
2020-07-11 22:57:39
Nepozeral som dneska ale prečo striedal puiq-a za rakitica pláno hral abo co? ? A iba som pozrel highlite ale griezman nehdozen do čistá suarez dva mantaci za hlavu sa lapaju to najlepšie nedať tutovku a za hlavu se lapic ???
2020-07-11 23:43:47
Ja by som po sezóne nechal v Barcelone len nasledovných hráčov. Teda tých, ktorý by hrali základ: TER STEGEN, LENGLET, ALBA, PUIG, DE JONG a MESSI. Hráči ako Semedo, Roberto, Busquets, Braithwaite, Vidal maximálne na lavičku, s tým, že Fati by začal pomaly hrať viac a viac v základe, aby sa chytil, lebo zatiaľ nehrá zle. No a prípady ako Pique, Umtiti, Firpo, Rakitič, Suaréz, Dembelé, Griezmann tých by som kľudne predal. Lebo na Barcelonu podľa výkonov podľa mňa nemajú a momentálne by si pod takým Guardiolom alebo Kloppom ani neprdli. Treba nám hráčov na kraj obrany, aspoň dvoch. Treba nám stopéra. Treba nám kreatívneho záložníka a jedného kondične rýchleho záložníka. Krídla do útoku potrebujeme ako soľ. Takže je čo robiť. Lebo to čo momentálne FC Barcelona predvádza je do plaču. Otrasná hra, viditeľná nechuť hrať a behať. Proste katastrofa. A nechcem si ani len predstaviť, že budúcu sezónu by mali hrať základ hráči ako Rakitič, Busquets, Griezmanm či Suaréz. A Pique taktiež. Nám netreba hráčov len do základu, ale aj kvalitu na lavičku.
2020-07-12 01:54:41
JOJ chúdence unavene a čože chodia ešte pomimo niekde na brigády pomaranče oberať?
2020-07-12 07:48:21
Grizman musí preč ihneď, kým nezistia všetci,že je to len meno. To sú len reči,že mu treba pomôcť. A v čom?Naučiť ho vedenie lopty a urobiť kľučku?Veď on má problém aj so spracovaním a je úžasný v tom, ako dlho skrýval nedostatky, tým, že hraje na jeden dotyk, strieľa z jednej a tu a tam urobí paradičku. Suárez je tiež len meno,asi najpomalší hrot v top ligách . Ťahá za sebou nohy, stráca lopty, odrážajú sa od neho, motá sa v 16-ke a tu a tam dá gól a je slávny . A všetko je slepé, že sám nič neurobí, cez nikoho neprejde? Veď aj iný na tom mieste by občas dali gól.Katastrofa,kde sme doviedli káder .Prvý raz v histórii som prepol v 75. min. na iný futbal. Neveril som,že sa to stane.Chudak tréner ,tam sa nedá nič robiť len modliť sa.Starý unavený tím, ktorý sa vyhovára a trepe čosi o zlepšení. My s týmto neprejdeme ani cez Neapol v LM a ak áno, tak Bayer nám dá debakel so svojím behavým futbalom.
2020-07-12 08:21:17
Neblaznite chalani,predávať Pikaca?,podáva stabilné vykony a že je trochu pomalsi si nahradzujú obrovským prehladom.,určite ešte jednu sezónu.Semedo je budúcnosť,rýchli,silný na lopte a kreatívny.len si spomeňte na Daniho,koľko gólov sme inkasovali,lebo sa nestihol vrátiť,aj tak sme ho milovali,lebo tvoril.nas problém je Grizy,naozaj netuším prečo,ho kupovali,nie že by bol zlý,ale nikdy nehral tak,že by nadväzovali,že západné.Druhy Sua,je naozaj starý a niet šance,že sa to zlepší,ale aj tak by som poprosil viac účty.Je to 3.najlepsi strelec fcb,čo treba dodať.Hamso dal polovicu gólov za 2x takú dobu a má v Nespole sochu.len tolko
2020-07-12 08:26:28
A k tomu Dembelemu.zabudnite naňho,on má minimálne fotbalove zmýšľanie.skuste si ho predstaviť,že mu zoberiete rýchlosť,čo ostane?NIC.je to čistý ATLET.lopta sa od neho odrazí ,jak od garážovej brány a prihrať presne vie Max na 5m.nehovoriac o Tom,že ťa zdravotná stránka je tiež nulová.nic proti nemu nemám,ale spoliehať sa na neho do budúcna je samovražda
2020-07-12 09:13:55
aj ja som bol unavený, tak som radsej po polcase isiel spat, lebo aj tak nebolo co pozerat