Joan Laporta bol dnes prítomný na jednej udalosti v nemocnici Sant Joan de Deu v Barcelone a pri tejto príležitosti zodpovedal niekoľko otázok novinárov.

Messi

"Messiho budúcnosť je znepokojujúca. Môže hrať ešte niekoľko rokov, ale je potrebné vytvoriť mu adekvátne podmienky, aby zostal, cítil sa dobre a mohol odohrať ďalších niekoľko sezón. Chcem, aby bol v klube v roku 2021, ale mám obavy, že nejaké rozhodnutie zo strany vedenia môže viesť k nezvratnému rozhodnutiu."

Kritika vedenia

"Súčasné vedenie nejde dobrým smerom. Neviem dostať z hlavy posadnutosť ničením môjho imidžu. Barçagate? Skôr Bartogate. Mám čoraz väčšiu túžbu kandidovať vo voľbách."

Xavi

"Ak by som bol Xavi, počas funkčného obdobia tohto vedenia by som sa nevrátil do klubu."

Barcelona je podľa Bartomeua na tom lepšie ako v roku 2010

"Barcelona bola v roku 2010 vzorom na celom svete. Bartomeu povedal, že teraz je na tom lepšie? Zostáva mu rok, dúfam, že sa mu to podarí, ale pochybujem o tom."

zdroj: El Periódico
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-07-15 19:40:23
Jak řekl Rosell, jeho a Laporty čas už byl, dej šanci jiným. Font má zajímavý plán, lidi v týmu, je na řadě.
2020-07-15 20:09:27
Aj za čias Laportu a Rosella boli rozne kauzy, kde sa tito dvaja pani spominali a tiez maju toho za usami asi dost. No napriek tomu za cias ich fungovania som mal pocit ze su stale aj tak na prvom mieste hodnoty klubu a sportova stranka. Teraz ked je tu Bartomeu tak to vyzera ze ide cislo len o ekonomicke zaujmy a podvody. Po sportovej stranke, vykonov muzstva a celkoveho stavu v akom sa klub nachadza sme na to uz davno tak zle neboli.