Táto sezóna LaLigy už napísala svoj koniec. Barcelona nedokázala uspieť a titul je v rukách Realu Madrid. V predchádzajúcom dueli dokonca prekvapivo padla doma na Camp Nou s Osasunou (1:2), aj napriek niekoľkominútovej presilovke, keďže červenú kartu v 77. minúte za nebezpečný zákrok lakťom videl Enric.

Rozlúčia sa blaugranas s týmto ročníkom víťazstvom proti Deportivu Alavés? Natipujte si, sledujte posledný zápas tejto sezóny na TV Tipsport a rozhodnite o priebehu v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov sa s kurzom 1,50 spolieha jednoznačne na pozitívnu rozlúčku Barcy. Minimálnu podporu v nej má triumf Alavésu (kurz 5,68), rovnako je na tom aj nerozhodný výsledok (4,30). Ktorú udalosť z bohatej kurzovej ponuky si vyberiete vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Vyskúšate si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.