Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Arthur sa rozhodol v auguste už nevrátiť do Barcelony. Brazílčan sa v súčasnosti nachádza v rodnej krajine a už sa neplánuje vrátiť na Camp Nou. Iné španielske médiá tieto informácie potvrdili.

Arthur Melo mal vedeniu katalánskeho klubu odkázať, že už nechce nastúpiť za prvý tím. Klub mu síce pripomenul, že nedostal povolanie na to, aby si pobyt v Brazílii predĺžil a ak sa nevráti, budú z toho vyvodené disciplinárne dôsledky. Brazílčan sa napriek tomu neobjavil na dnešnom tréningu.

Zdroje v Barcelone neskrývali svoje znechutenie z tejto situácie a sú názoru, že ide o nedostatok profesionality zo strany Arthura. Od momentu podpisu zmluvy s Juventusom neprejavil žiadnu vôľu obliecť si dres Blaugranas. Quiqueho Setiéna nepresvedčil ani jeho prístup k tréningom a preto v posledných zápasoch nedostal žiadnu šancu.

Zdroje z prostredia hráča taktiež potvrdili, že sa rozhodol nevrátiť do Barcelony. Mundo Deportivo sa odvoláva na osoby z blízkeho okolia hráča, ktoré uviedli, že záložník je na klub nahnevaný za to, že ho donútil vycestovať do Turína a podpísať zmluvu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2020-07-27 23:02:50
Na jeho mieste by som urobil to iste
2020-07-27 23:21:50
Akože nečudujem sa mu, ale tento hráč mal aj tak nulový prínos v našom klube, lebo od ostatných záložníkov sa nelíšil.