Barcelona v pozícii outsidera? Na toto určite nie sú v katalánskej metropole zvyknutí. Teraz sa budú musieť s touto rolou popasovať v štvrťfinále Ligy majstrov, v ktorom si sily zmerajú s Bayernom. Zatiaľ čo hráčom Mníchova tento ročník vychádza na jednotku s hviezdičkou, blaugranas majú poslednú šancu sezónu zachrániť. Podarí sa im táto zložitá úloha? Natipujte si, užite si tento šláger s českým komentárom a skórujte v live stávkach!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov vkladá dôveru do hráčov Bayernu. Tento názor zdieľa aj tutanota, ktorý verí v triumf Bavorov a minimálne dva góly v dueli: „Mníchov v priebehu sezóny vymenil kouča a očividne mu to pomohlo. Trenérovi Flickovi navyše prišla vhod nútená pauza, počas ktorej mal čas sa poznať s tímom ešte lepšie. O tom, že sa mu to podarilo, hovoria štatistiky. Vyhral všetkých 12 zápasov (9 v lige, 2 v pohári a 1 v LM). To Barcelona proti Neapolu ukázala, že v obrane to nie je najlepšie, a pokiaľ sa Bavorom podarí zastaviť Messiho, tak nemajú Katalánci žiadnu šancu,“ zanalyzoval kurz 2,30. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipovať si môžete TU.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto. facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-08-13 12:56:27
Myslím že rola outsidera nám môže len a len pomôcť. Samozrejme tlak tam bude vždy no v tomto prípade môžme len prekvapiť.
2020-08-13 13:11:26
Bayern ma skvelo zohrate mužstvo avšak toto je o jednom zápase kde sa môže stať čokoľvek.. zapas skončí rozdielom jedneho golu