Bývalý hráč FC Barcelona sa vyjadril k dnešnému súboju štvrťfinále Ligy Majstrov medzi Blaugranas a Bayernom Mníchov a taktiež komentoval vyhlásenia Lothara Matthäusa o tom, že Lewandowski je lepší ako Messi.

Favorit

"Poukázať na jasného favorita v zápase s Barcelonou, ktorá si je istá a má najlepšieho hráča na svete, je trochu riskantné. Bayern je nepatrným favoritom, ale ak by sa hral dvojzápas, Barcelona by mala ešte väčšiu šancu. V jednom zápase má však skvelú príležitosť. Ak si udrží koncentráciu po celých 90 minút a využije chvíľku rozptýlenia na strane Bayernu, určite môže postúpiť."

Lewandowski je najlepší

"Slová, že Lewandowski je lepší ako Messi, pochádzajú od osoby previazanej s Bayernom a od veľkého fanúšika Roberta, takže si nemyslím, že to bola provokácia Messiho. Lewandowski je výnimočným futbalistom a môže zabojovať o cenu pre najlepšieho hráča 2020 podľa FIFA. Ale na to, aby ju získal, musí prv poraziť najlepšieho hráča na svete, ktorým je Messi. Myslím si, že ten, kto postúpi, bude mať veľkú šancu získať toto ocenenie."

Dembélé

"Ak bude zdravý, Ousmane sa môže stať žolíkom Barcelony vzhľadom na jeho rýchlosť a talent. Setién by ho mal nasadiť."

Arthur Melo

"Situácia s Arthurom robí Barcelone zlú reklamu v tlači. Má to vplyv na všetkých. Vyriešiť je potrebné ešte množstvo vecí a len zainteresovaní vedia, čo sa deje. My vieme len to, že to všetkým škodí."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-08-14 08:49:14
Moc se těším na večer, snad pofrčí nějaký stream.

Každopádně po posledních dvou fiascích říct, že ve dvojzápase by měla Barcelona větší šanci, to si nemyslím, právě naopak. Druhý zápas není a tak nemáme co posrat. Věřím, že překvapíme a doufám v nástup mladíků včetně Dembélého, na tréninku vypadal neskutečně hladově.
2020-08-14 08:59:13
Admin preber sa a daj BAN uživatelovi Nalin ,pozri čo napisal ku mojmu menu članok United chce Dembeleho.Ak je to normalne začnem sa takto baviť aj ja