Každopádně po posledních dvou fiascích říct, že ve dvojzápase by měla Barcelona větší šanci, to si nemyslím, právě naopak. Druhý zápas není a tak nemáme co posrat. Věřím, že překvapíme a doufám v nástup mladíků včetně Dembélého, na tréninku vypadal neskutečně hladově.
Zaplať si o2 TV na den
Jestli máš hbbtv tak prepni na primu zmackni na ovladači červené tlačítko a zaplať si o2 TV na den za 99,- a máš 100% kvalitu bez sekání, bez zpoždění a s českým (občas stupidním komentářem)
Ale vyplatí se to, spoléhat na stream v tak důležitém zápase a mít nervy když to vypadne je riskantní
Ahoj - samozrejme, že to nie je normálne, ale niekedy jednoducho nie je v našich silách, aby sme nonstop čítali všetky komentáre. Práve na to slúži kontakt, aby ste nám písali na mail. V každom prípade Nalim dostal BAN. Takéto správanie je neprípustné...
Všechno co řekl, je tak docela jasné. Jediné, s čím nesouhlasím, tak je Arthur. Ať Barca je sebehorší, že ho vyštípala ( neřeším Pjaniče, čistě situaci Arthur), tak právě Arthur ze sebe udělal hlupáka tím trucováním a chyba je jasně na jeho straně. Vrátí se z 3 nejvíc nakažené země Brazilie a přijde na zápas, jakože tak jsem tady a jdu fandit? Nějaká karanténa, která je všude známá nic? Pak se diví, že ho vykážou a pošlou zpátky domů do karantény. Mohl skončit jako, já jsem tady oběť, kterou vyštípali kvůli penězům a místo toho odchází jako hlupák.
Každopádně po posledních dvou fiascích říct, že ve dvojzápase by měla Barcelona větší šanci, to si nemyslím, právě naopak. Druhý zápas není a tak nemáme co posrat. Věřím, že překvapíme a doufám v nástup mladíků včetně Dembélého, na tréninku vypadal neskutečně hladově.
Jestli máš hbbtv tak prepni na primu zmackni na ovladači červené tlačítko a zaplať si o2 TV na den za 99,- a máš 100% kvalitu bez sekání, bez zpoždění a s českým (občas stupidním komentářem)
Ale vyplatí se to, spoléhat na stream v tak důležitém zápase a mít nervy když to vypadne je riskantní