FC Barcelona dnes odohrá štvrťfinálový zápas Ligy Majstrov s Bayernom Mníchov. Katalánci sa po dlhšom čase ocitli v pozícii outsidera zápasu, keďže futbalová verejnosť či stávkové kancelárie favorizujú práve nemecký celok. Blaugranas však napriek tomu pristupujú k zápasu s jasným cieľom, ktorým je postup do semifinále.

Zaujímavé bude sledovať základnú zostavu FC Barcelona, ktorá vyvoláva viacero otáznikov. V prvom rade nie je zrejmé, aké rozostavenie využije Setién v zápase, či zahrá na štyroch záložníkov. Nie je jasné ani to, ktorí hráči sa v zálohe napokon ukážu a či od úvodných minút nastúpi Griezmann. Španielske denníky ponúkli svoj pohľad.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es mundodeportivo.es as.com
foto: sport.es mundodeportivo.es as.com

Diskusia

15 komentáre
2020-08-14 10:11:28
Podla dennika sport by som ako tak bral zostavu :) akurat by som dal behaveho puiga na zaciatok :)
Reekwon Admin
2020-08-14 10:20:19
Za mě sestava, kterou udělal deník Sport, jen bych ale prohodil pozici Messi-Vidal. Tohle by byl dost riskantní útok, je sice silný střed pole, ale není tam nikdo, kdo by tomu dal myšlenku, takže by to zase musel dělat Messi a nechat jediného Suáreze vpředu, to by nedopadlo dobře. Ideál dvojice Griezmann-Suárez a Messi pod nimi jim může vytvářet jak pozice, tak i šance. Vidala bych každopádně na hřišti nechal, ale místo koho, to nevím.