Gerard Piqué bol prvým hráčom, ktorý sa odvážil komentovať historické fiasko Blaugranas v Lige Majstrov.

Zápas

"Je to hanba. Bol to otrasný výkon a zanechal nás s hrozným pocitom. Spadli sme na samotné dno. Cítime sa zahanbene. Nemôžeme súperiť tak ako sme to dnes urobili. Je to veľmi ťažké stráviť. Nie je to po prvýkrát, ani druhýkrát či tretíkrát. V Európe nedokážeme byť konkurencieschopní a ani v lige to už neudržíme. Už sa to viac nedá zakryť."

Potrebné sú zmeny

"Klub potrebuje zmeny a nehovorím o trénerovi či žiadnom konkrétnom hráčovi. Klub potrebuje ráznu zmenu. Narazili sme na samotné dno. Musíme to analyzovať a urobiť to, čo je najlepšie pre klub. Budem prvý, kto ponúkne svoj odchod, ak potrebujeme novú krv."

zdroj: dailymail.co.uk
foto: facebook

Diskusia

28 komentáre
2020-08-14 23:35:31
No ale nech nezostane pro reciach a chod prec.Tak isto nech spravi Rakitic,Busquets a Suarez
2020-08-14 23:37:43
Hľadám slová, čo napísať. Som strašne nasraný... Rozmýšľam, čo skritizovať ako prvé, lebo ma serie veľa vecí. Hráči. Obrovské nákupy, obrovské platy. Výkony? Nech sa páči, videli sme v priamom prenose. Kto tých hráčov vyberá? Kto im dáva plat? Okamžite odstúpiť, cez Abidala až po prezidenta!!! Tréner. Už po jeho príchode som mal obavy, že jednoducho na to nemá. Dnes sa to ukázalo v plnej kráse. Samozrejme, hrajú hráči, ale ako ich dnes pripravil? Ako ich koučoval? To čo boli za striedania? Náš najlepší záložník posledných 5 zápasov, Puig, nenastúpil ani na sekundu. To mi rozum neberie. CELÉ ZLE. Tento zápas nám ukázal realitu v plnej nahote. Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré. Chcem tomu veriť, chcem, aby sa veci okamžite pohli správnym smerom, nastali pozitívne zmeny a aby sme sa odrazili od dna (ak sme ho práve neprerazili).