Stredopoliar FC Barcelona komentoval potupnú prehru s Bayernom Mníchov 2:8. Frenkie de Jong priznal, že mužstvo má veľa problémov.

Barcelona v problémoch

"Myslím si, že dnešok ukázal, že v mužstve máme množstvo problémov. Myslím si, že dnešný večer to ukázal a vieme, že musíme urobiť množstvo zmien. Myslím si, že aj pre fanúšikov je ťažké to prijať, je nám to tak ľúto. Myslím si, že musíme zmeniť množstvo vecí."

Verili v postup

"Verili sme, že môžeme poraziť Bayern. V prvých 15-20 minútach, pretože skórovali skoro, ale dokázali sme vyrovnať a mali sme ďalšie 2 dobré šance, takže sme samozrejme verili. Na začiatku ste to mohli vidieť. Ale boli oveľa lepší ako my. Nemyslím si, že je to do veľkej miery o talente, skôr som názoru, že je to o intenzite a tvrdej práci a tieto veci potrebujeme zmeniť."

Potupné vypadnutie

"Samozrejme, že je to veľké sklamanie, ale nie len pre mňa, pre celý klub, pretože je zvyknutý vyhrávať trofeje. Je to najväčší klub na svete a musíme podávať oveľa lepšie výkony, než sme ukázali dnes večer."

Dokáže niekto zastaviť Bayern?

"Myslím si, že aj City je dobré mužstvo, tiež Lyon. Ale..., v tomto momente je mi to jedno. Prepáčte, ale dnes boli naozaj dobrí a samozrejme, že si zaslúžili vyhrať."

zdroj: goal.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2020-08-15 09:55:50
Chudák chalan ... jeho mi počas zápasu bolo naozaj ľúto, pretože som na ňom videl odhodlanie, motiváciu ale aj kvalitu na úrovni Bayernu. Žiaľ v ten večer bol asi jediný ..
2020-08-15 10:13:52
Viete o tom, ze madrioti oslavuju nasu potupu viac, ako keby vyhrali LM?