Kapitán FC Barcelona po včerajšej ponižujúcej prehre s Bayernom Mníchov nedokázal ukryť svoje veľké sklamanie - svet obletela fotografia zobrazujúca zdrveného Messiho spolu s Ter Stegenom po zápase.

Fotografia, ktorá zobrazuje túto dvojicu v šatni po trpkej prehre vo štvrťfinále Ligy Majstrov, hovorí za všetko. Sklamanie je obrovské. Ide o prvú sezónu od 2006/2007, kedy Blaugranas nezískajú ani jednu trofej. Pocity po takomto vypadnutí sú zrejmé.

Médiá v každom prípade informujú, že šatňa úplne stratila dôveru vo vedenie FC Barcelona. Hráči sa domnievajú, že súčasné vedenie nie je schopné prebudovať mužstvo do takej miery, aby bolo opätovne úspešné. Lionel Messi ako kapitán mužstva má jasné podmienky, inak odíde. Hráči od klubu požadujú prepustenie trénera, predčasné voľby a prečistenie kádra prvého tímu.

Jasno má aj Messi - buď vedenie pristúpi po predložené požiadavky, alebo z klubu po sezóne odíde. Jasné je aj to, že pôjde o veľkú prestavbu kádra a čistky v šatni by mali byť rozsiahleho charakteru. Ale nielen v šatni. Tlač píše aj o odchode športového riaditeľa Erica Abidala či generálneho riaditeľa klubu Oscara Graua. Bartomeu v každom prípade odmieta odstúpiť, no situácia skĺzava k tomu, že buď odíde Bartomeu alebo Messi...

zdroj: marca.com barcauniversal.com
foto: facebook

Diskusia

12 komentáre
barcelonista29 Premium
2020-08-15 12:58:35
Prestavbu kádra, ale "ťažké váhy" zostanú spolu ?
2020-08-15 13:00:15
Hraci, ktori prehraju 2:8 nemaju pravo pozadovat nic.