Toni Freixa, Joan Gaspart a David Sánchez boli hosťami programu 'Marcador', ktorý vysiela Radio Marca. Všetci traja komentovali piatkovú porážku Barcelony vo štvrťfinále Ligy Majstrov. Blaugranas prehrali vysoko 2:8.

"Problémom nie je Messi. Urobíme chybu, ak vstúpime do tejto diskusie. V klube musia prijímať rozhodnutia prezident a vedenie. Je potrebné dobre vedieť, aký je najlepší moment na uzatvorenie prestupov z a do klubu. Ja osobne by som s Messim predĺžil zmluvu," uviedol Toni Freixa.

"Tréner príde a musí pracovať s takým materiálom, aký má. Ľudia chceli, aby Valverde odišiel, ale vina teraz neleží na strane Setiéna," dodal bývalý hovorca FC Barcelona.

"Je to skôr poníženie, než obyčajná prehra. O niekoľko mesiacov tu máme voľby, Bartomeu nemôže kandidovať, pretože bol v klube už počas dvoch funkčných období. Máme august a finančná situácia je taká, aká je. Je to ťažké obdobie. Musíme však prijímať rozhodnutia. Oceňujem Josepa Mariu Bartomeua, ale je to veľmi ťažké obdobie," povedal Joan Gaspart, bývalý prezident Barcelony.

"Leo by nikdy nemal byť problémom tohto mužstva. Messi žiadal o transfer Kuna Agüera a Zubizarreta priviedol Suareza. Lea Messiho je možné presvedčiť športovými argumentami, ale ukázalo sa, že sa nemôžeme spoliehať výlučne na neho, potrební sú aj iní hráči. Sám Leo môže vyhrávať zápasy, ale nie trofeje," povedal David Sánchez.

"Len veľmi ťažko si viem predstaviť, že Bartomeu sa rozhodne zvolať predčasné voľby. Naďalej si myslím, že je najhorším prezidentom v nedávnej histórii klubu. Bezpochyby je to najhorší prezident, aj keď je dobrým manažérom," dodal Sánchez.

zdroj: Radio Marca
foto: facebook

Diskusia

8 komentáre
2020-08-16 09:53:53
Postavit na CM Roberta co moze urobit len futbalovy analfabet. Nechapem ako nieco take ocividne nikto v zahranici nevidi.
2020-08-16 10:39:37
Voľby v klube musia prísť toto vedenie jednoducho nemá na to aby riadilo klub sú pri kormidle 5 rokov a za tých 5 rokov klub upadá a hráči starnú.Dochodcovska legia musí ísť preč poberajú veľké platy a hrajú čoraz horšie nemajú kondičku majú slabé tréningy a robia si čo chcú.Tu treba zmeniť všetko od základov.Ked človek pozeral bavorov ako behali celý zápas ako aj starý Muller behal tak je jasne vidieť že kde je chyba.Tento priposraty futbal čo hrala túto sezónu Barcelona je na nič hádzaná kopanie pred sestnastkou.Navyse Barcelona stratila strelcov okrem Messiho tam nik nevedel niečo vymyslieť suarez totálne odišiel griezman ako prišiel z atletika tiež a záloha ťa vôbec nefungovala.Ked sa ukázali mladý ďalší zápas sedeli alebo hrali veľmi malo.Popri Tom sme videli ako hra puig fati.Clovek len žasne čo sa stalo zo slávnym klubom a ako je riadený posledných 5 rokov.Minulo sa obrovské množstvo eur a takýto výsledok je toto?Amaterizmus len srší z vedenia.A to nevravím ako je Barcelona teraz zosmiesnovana všade takú hanbu si narobili ale aj svojim fanúšikom.