Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-08-16 09:53:53
Postavit na CM Roberta co moze urobit len futbalovy analfabet. Nechapem ako nieco take ocividne nikto v zahranici nevidi.
2020-08-16 10:39:37
Voľby v klube musia prísť toto vedenie jednoducho nemá na to aby riadilo klub sú pri kormidle 5 rokov a za tých 5 rokov klub upadá a hráči starnú.Dochodcovska legia musí ísť preč poberajú veľké platy a hrajú čoraz horšie nemajú kondičku majú slabé tréningy a robia si čo chcú.Tu treba zmeniť všetko od základov.Ked človek pozeral bavorov ako behali celý zápas ako aj starý Muller behal tak je jasne vidieť že kde je chyba.Tento priposraty futbal čo hrala túto sezónu Barcelona je na nič hádzaná kopanie pred sestnastkou.Navyse Barcelona stratila strelcov okrem Messiho tam nik nevedel niečo vymyslieť suarez totálne odišiel griezman ako prišiel z atletika tiež a záloha ťa vôbec nefungovala.Ked sa ukázali mladý ďalší zápas sedeli alebo hrali veľmi malo.Popri Tom sme videli ako hra puig fati.Clovek len žasne čo sa stalo zo slávnym klubom a ako je riadený posledných 5 rokov.Minulo sa obrovské množstvo eur a takýto výsledok je toto?Amaterizmus len srší z vedenia.A to nevravím ako je Barcelona teraz zosmiesnovana všade takú hanbu si narobili ale aj svojim fanúšikom.
2020-08-16 11:58:11
Niekde som čítal, že by na prezidenta FCB mohol kandidovať Peréz (prezident Reálu). Čo si o tom myslíte? Apropo, nejdeme sa niekde naj*bať? :-O
2020-08-16 12:00:55
Tiez si myslim ze Setien nema na Barcu a treba vymenu ale zaroven si nezasluzi ten hejt lebo dostal najhorsiu barcu za dlhe roky v rozohratej sezone s nahovno pripravou+korona situaciou.Akoze zislo sa mu to exkluzivne,neviem ci by to ktokolvek zvladol lepsie
2020-08-16 12:54:03
všetci chcu posili ale ked sa pozrieme lepšie tak tam mame PEDRIHO TRINCAO PUIQ ALENA TODIBO EMERSON FATI ARAUJO + DE JONG LENGLET MESSI PJANIč DEMBELE ja osobne by som stavil na nich surne potrebujeme trenera čo sa nebude bat posadit staršich hračov na lavičku
2020-08-16 14:14:19
sympaťak Toni Freixa, alebo Laporta sú mojími kandidátmi na prezidenta..
2020-08-16 14:17:29
a ten nezmysel, že je dobrý manager ale zlý prezident...veď jeho Rosell pasoval za hlavného managera a on najviac dosral biznis v klube..
2020-08-16 17:16:19
S výrokom, že problémom nie je Messi plne súhlasím. Ja by som často omieľanú formulku o závisloti na Messim trochu poupravil. Osobne by som použil výraz parazitovanie na Messim. A to sa týka nielen vedenia, ale aj časti kádra. Hráči ako napr. Suarez a Alba posledné 2-3 roky len prežívajú vďaka Messimu. Nebyť jeho, tak Suaréz je 10-gólový strelec.
Ja osobne by som videl u tohto parazitovania aj jedun z príčin, prečo je Xavi s trénovaním taký zdržanlivý. Problém by nebol s Messim, ale tí hráči, čo sa len vezú a tých by musel vyhádzať ako prvých. A popravde asi sa mu do toho veľmi nechce, keď ako prvú vec by musel poslať bývalých spoluhráčov/kamarátov ako Busquets, Suaréz, Alba... do kytek, pokiaľ by chcel s tímom niečo uhrať.