Tak Roberto ať je jakýkoliv, tak sám za to nemohl. Stejně tak Semedo se nemusel nechat školit jako žák v obraně. Na jeho obhajobu vypomahal mu právě Roberto nejčastěji, takže to vypadalo jako Pat a Mat. V tom zápase ale krom Frenkieho nebyl hráč, co by snesl měřítko Barcy, co chceme.
Tunno,uz som to pisal pod jeden tvoj prispevok na fore,napisem to este raz.Ty si ides stale svoje,v Rime zlyhala zaloha,v Liverpoole zlyhala zaloha,aj s Bayernom zlyhala zaloha...do riti ved vsade hralo jedenast hracov v nasom drese a kurva hrame predsa jedenn za vsetkych a vsetci za jedoho ,sme jeden tim s jednym cielom...take detinske branenie ako sme videli v piatok sa nevidi casto ani na dedine,futbal je o chybach,navezuju na seba a vysledkom su sance a goly supera..aj ja som chcel v zalohe Puiga aj som chcel aby Griezman ani nehral,ale tak hadam aj vyhravame aj prehravame ako muzstvo a nie stale zaloha zaloha...pouzijem to biblicke-nech hodi prvy kamen ten kto sa citi(v tomto zapase) bez viny...asi by sa taky nenasiel...
V tomhle to Setién posral. Prootže už poslední zápas ukázal že Roberto patří do někam do 2 ligy. Už v minulém zápase kde hrál CM Semedovi vůbec nepomáhal zbýhal kam si do leva a Semeda tam často nechával na celé pravé straně uplně samotného. Tehdy to Semedo zvládl bravurně, ted už dostal čočku. Roberto mu vůbec nepomáhal kazil i naprosto přeborácké příhrávky a ještě si hrál na Messiho, tak ztratil 2x a 2x gol + Semedo tomu taky nepřidal.
Cely pruser stal na tom ze sme nedokazali vyviest loptu, a to kazila predovsetkym zaloha. Stracali sme loptu kazde 2 min na nasej polke, a to su vzdy pre obranu najnebezpecnejsie situacie, pretoze su rozostaveni na rozohravku a nie na branenie. Co chceme spravit v zapase ak sa nevieme dostat cez polku ihriska? Spomen si tiez na zapas s liverpoolom a na moment ako prisiel Arthur. Akonahle prisiel na ihrisko radikalne zmenil nasu hru. Prisiel, v tej forme ihned sa dokazal vymanit z pressingu dal dynamicku prihravku, zachvilu na to to zopakoval. Konecne sme sa dokazali usadit na polke liverpoolu a od toho momentu sme malo v zapase kontrolu. Presne takeho hraca nam v zalohe treba, a je to Puig. Roberto je presnym opakom tohto hraca.
Tak ked videl aj Messi pod akym tlakon pressingu a dostupovania hra zaloha preco
nepomohli zalohe ked aj tak boli v utoku uplne odrezany,lebo to ani v Lige nerobia aj zo Suarezom tak naco by nieco menili.?...vsetci ako tam boli si mozu tento zapas dat na dvd-ecko,zaramovat a dat vedla svojich trofeji co ziskali aby mali tiez spomienku na kolaps a aplokalypsu ktoru nam v piatok predviedli.VSETCI DO JEDNEHO!!!
To nemyslíš vážne, že Frenkie - snesl měřítko Barcy. Veď bol pri troch góloch, tam len tieňoval ako sliepka. Sám Frenkie by ti dal facku za takúto vetu. Nespravil krok navyše a ani zákrok navyše.
Jeden za všetkých, všetci na Messiho. Lenže útočníci súperov hrajú forčeking, Messi sa prechádza. PRETO MUSIA za ním hrať Rakitič, Busquets, Roberto a spol. Ani ja nechcem takú zálohu. Ale ak dvaja útočníci sú na prechádzke MUSÍŠ mať za ním defenzívnych hráčov. Predáme týchto troch ? Výborne. Kúpime za milióny ďalších troch ? Zle. Messi musí odísť s ostatnými a Barca zmeniť úplne štýl hry. Všetko na Messiho v jeho veku a s jeho kondičkou ? Zle. Aj keď on sám ja samozrejme hviezda no dnešný futbal sa hrá radšej BEZ HVIEZD ale so šprintérmi a behavými typmi. Aj keď nemajú Messsiho kvalitu. Predsa Gnabry, Műller, Goretzka atď. mu nesiahajú po päty ale buldočou behavosťou to nahradia a Messi... prechádza sa. Za zápas mal 3 akcie (cca). ostatní ratovali lavínu Bayernu zostavenú s NE-hviezd. Hádam len Lewa... je tá hviezda. Poznámka : keď Alaba videl LIVE na ihrisku svojho súpera hádajte či by chcel prísť do Barcy...
Federer - úprimne , nie vždy s tebou súhlasím . Ale musím napísať jednu vec. ĎAKUJEM ti , že si toto napísal reálne to zhodnotil a popísal problém . Na tomto probléme má svoj podpis Guardiola ten umožnil Leovi hrať to čo teraz sledujeme. Len vtedy Leo mal menej rokov (behal) a za sebou mal kvalitnú zálohu a iný systém hry.
Federer vážim si tvoj postreh.
Semeda nechaval sameho? To semedo nechava pravidelne obranu bez neho. A tieto debilne vymeny semedo skoro kridlo a roberto sa zatahuje nikdy nefungovali a napriek tomu to setien skusa
Federer, chces realne povedat ze kvoli Messimu musi hrat roberto? :D ved Puig je aj defenzivne o 2 triedy pred Robertom, ktory pozicnosti nerozumie, nema odhad v subojoch atd. k tomu na tej strane mal byt dejong, a puig na druhej.
Tunno tak inak. Lebo stále sa točíš iba okolo Puiga. Chceš povedať že keby Puig hral tak nedostaneme debakel ? Alebo naša hra bude iná ?
Jedine súhlasím že cez polčas za stavu 1:4 mohol nastúpiť to je fakt. Setien ale asi uvažoval ako to otočí ???
Ozaj spomínaš keď Barca hrala v Madride a Roberto prešprintoval celé ihrisko a cez Albu dostal loptu Leo a zápas vyhrala Barca ?
Škoda že ten Roberto je až tak slabý.
123456 Kto by si na to nepamatal. a este jeho gol proti PSG. Boli to uzasne momenty, ale to moze davat roberta akurat ako zolika ku koncu zapasov.
Naozaj si nepamatam jediny zapas, ked by Sergi odohral dobry zapas na strednom zaloznikovi, ked nastupil od začiatku.
Bol by to uplne iny zapas. Ak mas dobru pamat, tak mozes zalovit v minulej sezone. S Arthurom v zalohe sme boli o triedu silnejsi ako v zapasoch v ktorich nehral. Neratajuc obdobie asi necelych dvoch mesiacov, ked nemal formu bol pre Barcu klucovy. Presne ako som spominal zapas s liverpoolom, pred a po jeho prichode to boli dve odlisne zapasy. A bolo to nim, stacilo ze mal 2 kvalitne vstupy behom mozno dvoch minut.
V každom prípade to chce určite zmenu. Nové vedenie ,nový tréner aby sme zase mohli na niekoho nadávať. Tu nezmeníme absolutne nič . Môžeme akurát dúfať že sa to zmení čím skôr. Roberto sa možno zdá že je na hovno. No ja uznávam trénera Guardiolu a ten prehlásil že je radosť pracovať a pozorovať talenty (LaMasia) ako je Roberto . Asi sa mýlil. Alebo je to iba názor ?
Odpovedal som v prvej vete, bol by to uplne iny zapas. Je to zaloznik ktory si najlepsie vie rady s pressingom a ako jediny nas zaloznik vie paradne pracovat medzi liniami. Roberto mal 3 zle vyriesene situacie behom asi prvych 20min, z tych pramenili straty a tlak bayernu. Taktiez bola sprostost pouzit vidala na lavo takmer na kridle. Ked uz dal vidala aj roberta, tak mal byt vidal CM a roberto RM.
Taktiez si mozes spomenut na zapas s bilbaom. Nevedeli sme sa vobec dostat do tempa prisiel Puig a svojimi vstupmi okamzite zmenil zapas a ozil cely tim.
Federer, tak podľa teba môže Messi za to, že sme dostali osem kusov. Že každý jeden útok bayernu bol zakončený strelou alebo hlavičkou, že to mohlo byť aj 12 kusov. Messi je strelec a tvorca hry, má úplne iné úlohy ako brániť. Dal 700 gólov a 300 asistencií. To vážne od takého hráča chceš aby nahánaľ súperových
útočníkov a krídla. Źiadny takýto futbalista nikdy nebránil. A ja ani nechcem aby bránil, na to tam máme úplne iných hráčov.
A k tomu všetko na Messiho a ty by si komu nahral v tej rýchlost,i keď na teba beží protihráč s cielom loptu ti zobrať alebo faulovať, nie tieňovať ako Frankie a Busi. Komu? Suarézovi keď ju v tom momente stratí, alebo Griezzimu ktorý sám vyhlásil že nedokaže obísť protihráča.Komu?
Voľby v klube musia prísť toto vedenie jednoducho nemá na to aby riadilo klub sú pri kormidle 5 rokov a za tých 5 rokov klub upadá a hráči starnú.Dochodcovska legia musí ísť preč poberajú veľké platy a hrajú čoraz horšie nemajú kondičku majú slabé tréningy a robia si čo chcú.Tu treba zmeniť všetko od základov.Ked človek pozeral bavorov ako behali celý zápas ako aj starý Muller behal tak je jasne vidieť že kde je chyba.Tento priposraty futbal čo hrala túto sezónu Barcelona je na nič hádzaná kopanie pred sestnastkou.Navyse Barcelona stratila strelcov okrem Messiho tam nik nevedel niečo vymyslieť suarez totálne odišiel griezman ako prišiel z atletika tiež a záloha ťa vôbec nefungovala.Ked sa ukázali mladý ďalší zápas sedeli alebo hrali veľmi malo.Popri Tom sme videli ako hra puig fati.Clovek len žasne čo sa stalo zo slávnym klubom a ako je riadený posledných 5 rokov.Minulo sa obrovské množstvo eur a takýto výsledok je toto?Amaterizmus len srší z vedenia.A to nevravím ako je Barcelona teraz zosmiesnovana všade takú hanbu si narobili ale aj svojim fanúšikom.
Tiez si myslim ze Setien nema na Barcu a treba vymenu ale zaroven si nezasluzi ten hejt lebo dostal najhorsiu barcu za dlhe roky v rozohratej sezone s nahovno pripravou+korona situaciou.Akoze zislo sa mu to exkluzivne,neviem ci by to ktokolvek zvladol lepsie
všetci chcu posili ale ked sa pozrieme lepšie tak tam mame PEDRIHO TRINCAO PUIQ ALENA TODIBO EMERSON FATI ARAUJO + DE JONG LENGLET MESSI PJANIč DEMBELE ja osobne by som stavil na nich surne potrebujeme trenera čo sa nebude bat posadit staršich hračov na lavičku
Pjanic je tak 3x pomalsi ako Rakitic a tiez asi 3x slabsi v odoberani lopt. Z tych hracov mozu zohrat pri obnove vyznamnu rolu puig, pedri, trincao, dembele, alena, monchu. Araujo je skor takym stoperom do poctu.
S výrokom, že problémom nie je Messi plne súhlasím. Ja by som často omieľanú formulku o závisloti na Messim trochu poupravil. Osobne by som použil výraz parazitovanie na Messim. A to sa týka nielen vedenia, ale aj časti kádra. Hráči ako napr. Suarez a Alba posledné 2-3 roky len prežívajú vďaka Messimu. Nebyť jeho, tak Suaréz je 10-gólový strelec.
Ja osobne by som videl u tohto parazitovania aj jedun z príčin, prečo je Xavi s trénovaním taký zdržanlivý. Problém by nebol s Messim, ale tí hráči, čo sa len vezú a tých by musel vyhádzať ako prvých. A popravde asi sa mu do toho veľmi nechce, keď ako prvú vec by musel poslať bývalých spoluhráčov/kamarátov ako Busquets, Suaréz, Alba... do kytek, pokiaľ by chcel s tímom niečo uhrať.
nepomohli zalohe ked aj tak boli v utoku uplne odrezany,lebo to ani v Lige nerobia aj zo Suarezom tak naco by nieco menili.?...vsetci ako tam boli si mozu tento zapas dat na dvd-ecko,zaramovat a dat vedla svojich trofeji co ziskali aby mali tiez spomienku na kolaps a aplokalypsu ktoru nam v piatok predviedli.VSETCI DO JEDNEHO!!!
Federer vážim si tvoj postreh.
Jedine súhlasím že cez polčas za stavu 1:4 mohol nastúpiť to je fakt. Setien ale asi uvažoval ako to otočí ???
Ozaj spomínaš keď Barca hrala v Madride a Roberto prešprintoval celé ihrisko a cez Albu dostal loptu Leo a zápas vyhrala Barca ?
Škoda že ten Roberto je až tak slabý.
Naozaj si nepamatam jediny zapas, ked by Sergi odohral dobry zapas na strednom zaloznikovi, ked nastupil od začiatku.
útočníkov a krídla. Źiadny takýto futbalista nikdy nebránil. A ja ani nechcem aby bránil, na to tam máme úplne iných hráčov.
Ja osobne by som videl u tohto parazitovania aj jedun z príčin, prečo je Xavi s trénovaním taký zdržanlivý. Problém by nebol s Messim, ale tí hráči, čo sa len vezú a tých by musel vyhádzať ako prvých. A popravde asi sa mu do toho veľmi nechce, keď ako prvú vec by musel poslať bývalých spoluhráčov/kamarátov ako Busquets, Suaréz, Alba... do kytek, pokiaľ by chcel s tímom niečo uhrať.