Katalánci si v zápase s Bayernom Mníchov vypili kalich horkosti do dna, keď s majstrom Nemecka prehrali 2:8. Historická prehra jasne poukázala na množstvo problémov v mužstve Blaugranas.

Výsledné skóre je síce vysoké, no zaslúžené a štatistiky potvrdzujú dominanciu Bayernu v zápase s Barcelonou. O zápase bolo rozhodnuté prakticky po odohranej polhodine, keď Katalánci prehrávali 4:1. Katalánsky klub zažil niečo také prvýkrát od januára 1951, kedy jej Real Madrid v ligovom zápase na Bernabéu strelil 4 góly v priebehu 29 minút. Aj diagram priebehu zápasu poukazuje na veľkú dominancia súpera Barcelony v tomto štvrťfinále.

Pri pohľade na štatistiky sa fanúšikovia len utvrdia v tom, že Barcelona prehrala absolútne jednoznačne a zaslúžene. Bayern vysoko prestrieľal zverencov Quiqueho Setiéna. Hráči Barcelony ťahali za kratší koniec aj v osobných súbojoch, na čo poukazuje štatistika driblingov. Zarážajúce sú však čísla získaných lôpt - kým Barcelona získala počas celého zápasu len 3 lopty, Bayern až 32. Štatistika úspešnosti centrovaných lôpt z pohľadu Barcelony neprekvapuje - Blaugranas sú v tomto hernom aspekte už veľmi dlho neškodní.

zdroj: sofascore.com forcabarca.sk
foto: facebook forcabarca.sk

Diskusia

5 komentáre
2020-08-16 10:44:00
Ale drželi jsme míč stejně. Ale to je asi tím, jak jsme ho lovili z branky a tím byl v naší moci.