Ivan Rakitić poskytol rozhovor pre Cadena SER a vo viacerých vyhláseniach hovoril aj o Barcelone.

Odchod z Barcelony

"Nadišiel ten správny čas. Tri strany sú s týmto veľmi spokojné."

Možný odchod Messiho

"Nehovoril so mnou o tom, dozvedel som sa to z médií. Nemôžem povedať, že sme boli najlepší kamaráti, ale Leo sa ku mne vždy správal dobre. V minulosti bolo ťažké predstaviť si Barcelonu bez Xaviho či Iniestu, ale každý musí ísť vlastnou cestou, aby to bolo najlepšie pre každého. Neviem, aká bola Messiho situácia v posledných mesiacoch."

Hral Vidal viac, pretože bol kamarát s Messim?

"Neviem. Vždy som chcel, aby som bol trénerovi dostupný. Objavili sa rozhodnutia, ktorým som nechcel porozumieť, ale musel som to urobiť kvôli mužstvu."

Skupina na Whatsappe

"Z rešpektu som ju už opustil, musel som to urobiť. Nemal by som už vedieť, ako to vyzerá v šatni. Nemal by som žiadny problém, ak by som tam zostal, ale nastal čas popriať všetkým veľa šťastia a rozlúčiť sa."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-09-06 08:09:11
tvrdil som to už na začiatku tie messiho privilegia a tie musia skončiť či ostane alebo nie a myslím že nový tréner to da naporiadok ! messi blokoval pracu trenerom preto treba tvrdu ruku ktorá sa ho nezlakne
2020-09-06 08:48:50
Uvidíme ako sa bude Messi chovať v ďalšej sezóne keď mu odídu kamaráti suarez a vidal.Jemne aj rakitic naznačil kto vládol šatni a teraz keď Messi nebude mať najmä suareza nablízku hádam skrotne lebo není až také neviniatko ako sa o ňom píše.Ma príliš veľké privilégiá a vplyv nielen na hru ale na všetko čo sa deje v mužstve a toto by mal koeman napravit.Zacat by mal odobratím kapitanskej pásky a dať ju niekomu kto vie vyburcovať mužstvo aj v krízových situáciách možno Pique alebo stegen.Lebo Messi ako kapitán je slabucky ale ako hráč výnimočný.