Nová sezóna španielskej LaLigy už odštartovala. Prvé dve kolá však hráči Barcelony majú voľno. Svoj prvý duel odohrajú až budúci týždeň. Po turbulentných časoch sa začína formovať určitá vízia trénera Koemana. Vráti sa Barcelona tam, kde kedysi bola a bude opäť likvidovať svojich súperov, nielen v domácej súťaži, ale aj v európskych pohároch? Aj toto rozoberá vo svojom blogu Kraliczek.

Minulý ročník bol pre fanúšikov a vedenie tímu blaugranas veľkým sklamaním, pretože po niekoľkých rokoch tento prestížny klub nezískal ani jednu trofej a slová kapitána Messiho, že dovezie na Camp Nou pohár pre víťaza Ligy majstrov neboli naplnené. Stalo sa tak po prehre vo štvrťfinále proti Bayernu v pomere 2:8. Aj po tomto zápase sa médiami prehnala správa o odchode Messiho, čo sa však neskôr nepotvrdilo,“ uvádza tipér.

„Do budúceho ročníka asi nemôžeme očakávať nejaké dramatické či zásadné obmeny kádru, keď na svojom mieste bude stále pôsobiť prezident klubu Bartomeu, ktorému je tiež kríza súčasného tímu dávaná za vinu. Je teda nutné čakať aj 2 až 3 roky, kým sa uskutoční transformácia celého mužstva a jej priaznivci sa budú tešiť na ďalšie výnimočné futbalové zážitky,“ doplnil Kraliczek.

Aký názor na situáciu v Barcelone máte vy? Stotožňujete sa s blogom tipéra?

Rozhodnite na tiketoch o novom majstrovi tohto ročníka španielskej elitnej súťaže. Bude to Barca s kurzom 2,60? Natipujte si!

                                          

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2020-09-20 14:47:17
Fabrizio Romanovi : Semedo je krůček od podpisu - stěhuje se do Wolverhamptonu - Barcelona přijala nabídku - čeká se na jen na deal mezi hráčem a klubem
2020-09-20 15:31:30
Je to dobrý hráč, ale aspoň budú nejaké kopejky na Depaya alebo Wijnalduma. Inak, Semedo ma sklamal proti Bayernu.