Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Zbohom, zabijak" - Luis Suarez oficiálne odchádza do Atlética, ktoré zaplatí 6 miliónov eur na bonusoch. Útočník sa dnes rozlúči s Camp Nou a zajtra bude predstavený v novom klube. Pjanić: "Cristiano Ronaldo mi povedal, že je šťastný za mňa". Semedo je už hráčom Wolves za 30+10 miliónov eur a transfer Desta je blízko. Ansu Fati sa oficiálne stal hráčom prvého tímu Barcelony. Má zmluvu do roku 2024 a odstupnú klauzulu vo výške 400 miliónov eur. Los Cármenes pred svojim prvým zápasom v Európskej lige. Sevilla pôjde v Budapešti naplno. Frank de Boer nahradí Ronalda Koemana na čele reprezentácie Holandska.

"Dest - všetko pre Barcelonu" - Sergiño odmietol ponuku Bayernu, keď sa dozvedel, že Barcelona ho chce získať. Katalánci už dosiahli predbežnú dohodu s hráčom aj s Ajaxom, chýba dotiahnuť jednotlivé detaily. Suarez odchádza do Atlética a dnes sa rozlúči s Barcelonou. Ansu Fati je hráčom prvého tímu a jeho odstupná klauzula stúpla na 400 miliónov eur. Semedo odchádza do Wolverhamptonu za 30+10 miliónov eur. Pjanić: "Tento tím chce odvetu", "Nikdy nie je zlé obdobie na príchod do Barcelony." Sevilla dnes zabojuje s Bayernom o Európsky superpohár. Jordi Bartomeu: "Veľmi sa chceme vrátiť."

"Ten, kto vie a chce hrať, adaptuje sa. Preto som prišiel" - povedal Miralem Pjanić v rozhovore. Umtiti, Rafinha a Todibo sú hráčmi, ktorí musia opustiť Barcelonu ešte počas tohto prestupového obdobia. Ansu Fati sa stal hráčom prvého tímu a jeho odstupná klauzula má hodnotu 400 miliónov eur. Prichádza GP Katalánska, Vinales je vo forme a Arenas bráni post lídra. Liga Majstrov sa vracia do Palau, nateraz bez fanúšikov. "Prichádzam, aby som sa zapísal do histórie a postúpil s Espanyolom," povedal Keidi Bare počas prezentácie.

"Ak to niekto dokáže, tak Sevilla" - španielsky šampión zabojuje o slávu so silným Bayernom. Suarez veľmi tlačil na prestup do Atlética. Hazard chce urýchliť návrat a Ødegaard s falošne pozitívnym výsledkom na test koronavírusu. Realu sa uľavilo. Na Los Cármenes sa píše história.

"Bez strachu z nemeckého giganta" - Sevilla zabojuje o svoj druhý Superpohár proti hroznému Bayern. Lopetegui: "Už veľmi dlho som nevidel tak presvedčivé mužstvo." Pôjde o prvý európsky zápas s fanúšikmi na tribúnach. Suarez je už hráčom Atlética. Barcelona tvrdí, že dostane 6 miliónov eur na bonusoch. Miláno, Rím a Neapol majú záujem o Nacha. Hráč chce viac minút a jeho agent analyzuje ponuky. Európska Liga už aj v Granade. Prvým hosťom na Los Cármenes bude Lokomotíva Tbilisi. Garbajosa: "Chceme, aby sme boli najlepšou federáciou na svete." Sudca odmietol petíciu La Ligy: Ani tretie kolo sa nebude hrať v piatok a v pondelok.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2020-09-24 09:38:35
Ten Pjanič ?
2020-09-24 11:11:31
Parada, uz dnes hraju Bayern Sevilla. Rakitic sa moze ukazat.