Nová sezóna LaLigy už štartuje aj pre slávnu Barcelonu. Bude veľmi zaujímavé sledovať jej výkony po turbulentnom prestupovom období, kde sa hovorilo o odchode ich najväčšieho klenotu Messiho, ktorý nakoniec zostal. Odišlo však množstvo iných hráčov, medzi nimi tiež hviezda Suárez do konkurenčného Atlética Madrid. Podarí sa blaugranas doma uspieť proti žltej ponorke z Villarrealu? Natipujte si, sledujte prvý zápas sezóny pre Messiho a spol. v priamom prenose na TV Tipsport a o priebehu situácie na Nou Campe rozhodnite v live tipovaní.

Ako to vidia tipéri?

Drvivá väčšina najväčšej komunity tipérov sa prikláňa na stranu Barcelony. Tipér stokman si myslí, že domáci vyhrajú prvý polčas alebo ovládnu aspoň celý zápas s kurzom 1,33: „Barca sa znova dáva dokopy, prišiel nový tréner Koeman a situácia ohľadom Messiho sa vyriešila. Villarreal má za sebou dve kolá (remíza proti slabej Huesce a výhra nad Eibarom). Očakávam, že katalánsky tím rozpúta peklo už v prvých 45. minútach,“ domnieva sa tipér v analýze. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipovať si môžete TU.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.