Julen Lopetegui, tréner FC Sevilla, musel zápas s Barcelonou sledovať len z tribúny. Jeho zverenci v každom prípade ukázali veľmi dobrý výkon a na Camp Nou remizovali 1:1. Tréner na tlačovke uviedol, že jeho mužstvo mohlo aj vyhrať.

Zhrnutie zápasu

"Musím oceniť bod získaný na tomto štadióne proti skvelému súperovi. Sme spokojní, ale nie úplne, pretože si myslím, že sme mohli vyhrať. Mali sme šance, aby sme to dosiahli. Získať bod na Camp Nou je vždy veľmi náročné a podľa mňa je potrebné pochváliť mentalitu a charakter tímu. Možnože sme sa trochu báli, aby sme v posledných minútach neprehrali, ale mužstvo vo všeobecnosti odohralo dobrý zápas. V posledných minútach sa nám príliš nedarilo a v takej situácii je normálne, že vás súper môže potrestať, ale neurobil to."

Úroveň mužstva

"Sme tím, ktorí sa snaží súperiť určitým spôsobom a verí v to, čo robí. Myslím si, že sa môžeme aj naďalej rozvíjať a vyžadovať od seba ešte viac, ale sme spokojní, pretože to bol ťažký zápas. Sme v skvelej forme a máme radosť z toho ako sa mužstvo sústredí na trávniku."

Zápas z tribúny

"Tento zápas som z tribúnu prežíval ťažko. Veľmi ťažko. Dole môžete tento adrenalín uvoľniť, takže je potrebné zlepšiť to, aby som zápas viac nemusel prežívať takýmto spôsobom."

Týždeň pochvál

"Teraz si musíme oddýchnuť a dúfať, že reprezentanti nebudú mať problémy vo svojich národných tímoch a následne sa pripraviť na zápas s Granadou."

Dobrý moment na prestávku

"Prestávka prichádza, kedy prichádza, nám zostáva len to, aby sme sa prispôsobili veciam, ktoré nemôžeme kontrolovať. Bude to náročná sezóna s trojicou zápasov počas týždňa."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2020-10-05 09:11:44
Boli výborný ale zase mali jednu strelu na branu ☝️
2020-10-05 09:26:32
Ano,hrali ste dobre,po Barci ste moj najoblubenejsi tim v LL, ale mal by si sa podakovat nasmu trenerovi za zostavu a hlavne, ze da do zakladu uz neviem kolkykrat po sebe nic nehrajuceho Griezmana ale aj dalsich par hracov bez kondicky.