Mundo Deportivo poukazuje na priemerný výkon Antoine Griezmanna a Ousmane Dembélého v poslednom zápase s Getafe. Francúzi v poslednom období zaostávajú za očakávaniami a ich výkony v zápase s Getafe len potvrdili, že majú veľký priestor na zlepšenie.

Barcelona sa vrátila do hry po reprezentačnej prestávke. Antoine Griezmann sa ukázal v celkom dobrom svetle v reprezentácii Francúzska a dôvod môžeme hľadať v tom, že tréner Didier Deschamps ho do zápasu poslal na jeho obľúbenú pozíciu. Ronald Koeman však na tlačovej konferencii pred zápasom s Getafe vyhlásil, že v Barcelone zostavuje jedenástku on a nakoniec poslal Griezmann na hrot útoku. V základe sa ocitol aj Ousmane Dembélé, ktorý patrí medzi hráčov, ktorí musia presvedčiť trénera o svojej kvalite.

Griezmann v zápase hral na pozícii, ktorá je mu bližšia a mal aj oveľa väčšiu slobodu na trávniku, no napriek týmto výkonom sklamal. Bol aktívny v defenzíve, ale v útoku mužstvu vôbec nepomohol. Nepremenil obrovskú šancu po Pedriho prihrávke, ktorá mohla zmeniť celý zápas. Následne sa vedenia v stretnutí ujalo Getafe a Griezmann na hrote útoku nahradil Messiho. Francúz v posledných 22 zápasoch za Barcelonu, strelil len 2 góly.

Veľmi priemerný výkon ukázal aj Dembélé, ktorého prítomnosť v základnej zostave prekvapila mnohých fanúšikov. Krídelník začal zápas nervózne, ale v prvej časti bol celkom aktívny. V každom prípade nevynikal ničím a Koeman ho neskôr nahradil Ansum Fatim. Hra Francúza bola totiž založená len na behaní hore dole po ihrisku, ktoré neviedlo k ničomu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

10 komentáre
2020-10-19 10:43:55
Griezman žolík do obrany, při těsném vedení. Defenzivní schopnosti převyšují ty ofenzivní. Alternativa levý bek - defensive fullback.
Dembele když už, tak napravo, tam je o půlku parníku lepší. Snažil se, mega dlouho nehrál. Teďka zapadl do bídy, kterou předvádí messi, oblíbený de jong, protěžovaný Roberto, polomrtvý Busquets, stoper griezman, a kombajnista lenglet.
Nechť přijde depay, horší než zbytek našeho útoku to určitě nebude.
2020-10-19 10:55:51
No to už len Griezmann zahviezdil v reprezentácii - náhodou sa k nemu odrazila lopta a on ju kopol do brány, akoby to bolo niečo špeciálne a nie hlavná úloha futbalistu.