Katalánsky denník Sport sa dnes venoval téme základnej zostavy FC Barcelona na zajtrajší zápas s Realom Madrid. Tréner Blaugranas má k dispozícii aj Jordiho Albu, ktorý by mal od klubových lekárov dostať zelenú.

Sport tvrdí, že Koeman už rozhodol o zložení základnej zostavy svojho tímu na zajtrajšie El Clásico. Očakávaný zápas je na programe už od 16:00 na Camp Nou. Podstatnou správou je, že Jordi Alba opäť trénoval s mužstvom a očakáva sa aj jeho štart v zápase. Isté je to, že chytať bude Neto miesto zraneného Ter Stegena.

V defenzíve na kraji obrany si udrží miesto Sergi Roberto pre Destom a na druhej strane sa očakáva štart práve Jordiho Albu. Stopérsku dvojicu vytvoria Piqué s Lengletom. Zvyčajná dvojica pivotov sa meniť nebude - od úvodu si zahrajú Busquets a De Jongom. Coutinho bude hrať ako desiatka a na ľavej strane mu bude pomáhať Ansu Fati, na opačnej Griezmann. Koeman do zápasu dá prednosť skúsenostiam. Messi sa zhostí úlohy falošnej deviatky. Zostava v rozostavení 4-2-3-1 môže vyzerať nasledovne:

zdroj: sport.es
foto: forcabarca.sk twitter

Diskusia

7 komentáre
Marian Premium
2020-10-23 09:19:05
Verím, že autor článku sa mýli. Koeman mi príde natoľko inteligentný, že pochopil skutočnosť, že funkčné pravé krídlo pomôže mužstvu vytvoriť potrebnú prevahu v zápase s VARom a Realom. A to znamená postaviť Trincaa alebo Dembelého.
2020-10-23 09:20:40
Griezmann...?