Ahoj culés! Staňte sa členom ForcaBarca.sk a podporte chod najväčšieho portálu o FC Barcelona na Slovensku a v Českej republike. Viac v tomto článku...

Keď sme na jeseň 2019 na Force zverejnili anketu ohľadom ďalšieho smerovania tohto portálu, výsledky nás príjemne prekvapili, pretože viac ako polovica z vás súhlasila s tým, aby ste mohli nejakým spôsobom podporiť chod tohto portálu. Napísali ste nám zároveň množstvo správ s rôznymi návrhmi. Niektoré sme zapracovali, no neujali sa - ako napríklad hodnotenie hráčov užívateľmi po každom zápase, iné zas fungujú na výbornú - začali sme tvrdo trestať porušovanie kódexu diskutujúceho a vytesnili sme z webu otravných trollov.

Na základe vašich tipov však zašli ešte ďalej. Správa tohto portálu stojí enormné množstvo síl a času. Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli pre nasledovné:

1.  v marci 2020 sme spustili službu Forca Premium, ktorá je spoplatnená a členovia, ktorí si službu zakúpia získajú isté benefity, no v prvom rade výrazne podporia chod portálu.

2. S týmto súvisí spoplatnenie prémiových článkov, kde spracovanie len jedného článku zaberie niekoľko hodín. Členovia Forca Premium budú mať tieto články prístupné v rámci členstva, ostatní užívatelia si môžu ľubovoľný článok odomknúť a prečítať použitím kreditov.

3. Registrácie zostávajú nespoplatnené. Sme názoru, že právo diskutovať má každý normálny fanúšik, ktorý neporušuje kódex diskutujúceho.

4. Celý informačný servis na webe s výnimkou premium článkov zostáva takisto nespoplatnený.

 

Forca Premium

Služba, na ktorej sme pracovali niekoľko mesiacov je určená všetkým tým fanúšikom, ktorí si vážia prácu culés na ForcaBarca.sk a radi podporia našu snahu o zlepšenie súčastí webu a zvyšovanie kvality obsahu.

- cena členstva je 15€ s DPH
- platnosť členstva je 1 kalendárny rok od zakúpenia
- každý člen získa prístup k všetkým prémiovým článkom
- výhradne len pre členov Forca Premium je na forcabarca.sk pripravené uzatvorené Fórum
- každý člen získa zľavu na nákup vo Fanshope forcabarca.sk vo výške 15%
- členstvo si môžete veľmi jednoducho zakúpiť vo fanshope

 

KLIKNI SEM a staň sa členom ForcaBarca.sk!

 

Všetkým fanúšikom aj čitateľom, ktorí nás touto cestou podporia, sa chceme vopred úctivo poďakovať. Rovnako ďakujeme aj tým, ktorí nás už podporili!

Budeme sa naďalej snažiť o skvalitňovanie obsahu na tomto webe, aby ste mali všetky informácie súvisiace s FC Barcelona po ruke pod jednou strechou. Forca Barca!

 

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

Diskusia

3 komentáre
mito669 Premium
2020-10-24 15:30:04
Robíte super prácu ďakujem a keď mi skončí členstvo určite si kúpim ďalšie
2020-10-24 17:02:51
Já jsem se chtěl stát premium, bohužel poplatek za poslaní peněz na účet do ciziny je tak velký, že by stál víc, jak daná částka 15 eur.