Jordi Cruyff bol včera večer hosťom rozhlasovej šou “El Larguero” v rádiu Cadena SER. Holandský tréner hovoril o Ronaldovi Koemanovi, Leovi Messim a kandidatúre Víctora Fonta za prezidenta FC Barcelona.

Messi

“Predĺženie zmluvy s Messim by malo byť jednou z priorít klubu. Tím by mal byť vybudovaný okolo neho. Hovorí sa, že by nemal byť, ale nemáme druhého Messiho.”

Vyjednávanie

“Nejde ani tak o vyjednávanie ako o presviedčanie Messiho, aby zostal v Barcelone. Chceme mu ponúknuť zmluvu na ďalšie 3-4 roky, počas ktorých je schopný hrávať na tej najvyššej úrovni.”

Ronald Koeman

“Ak bude dobre robiť svoju prácu, tak ostane. Font už uviedol, že existujú ďalšie pozície pre ľudí, ktorých považuje za dôležitých pre súčasnosť a budúcnosť klubu.”

Gerard Piqué

“Mnohí ho majú radi, mnohí nie. Piqué ma však vždy jasno. Čo sa týka predĺženia jeho zmluvy, vidím, že pochopil súčasnú situáciu klubu. Pomáha klubu lapať dych.”

Ousmane Dembélé

“Každý vidí jeho potenciál. Vďaka tomu sa Barcelona bojí ho nechať odísť, pretože o dva roky sa môže stať jedných z troch najlepších hráčov sveta.”

Športový riaditeľ

“Táto funkcia ma nadchla. Teraz pracujem ako tréner, ale trénerov pre Barcelonu je k dispozícii len veľmi málo. Vedenie športu ma vždy bavilo a pripravoval som sa na to.”

Víctor Font

“Na svojom nápade pracuje už roky a ráta so Xavim. Neviem však čo bude so mnou. Uvidíme.”

Rezignácia Bartomeua

“Bola to ťažká sezóna a na konci sa stalo to, čo sa muselo stať. Nech je Barcelona schopná prijímať rozhodnutia pomerne rýchlo a jasným smerom."

 

zdroj: cadenaser.com

foto: twitter.com

Diskusia

1 komentár
2020-10-30 15:10:50
Haha, najmä však lapať prirýchlych hráčov za žltú kartu.