Po hodoch bývajú bolesti brucha - Katalánci v zápase s Alavésom nedokázali získať plný počet bodov napriek množstvu vypracovaných gólových príležitostí. Nenadviazali tak na stretnutie v Turíne. Čo rozhodlo?

Najlepšie: Reakcia po prestávke

Barcelona hrá na výjazde a po prvom polčase prehráva - nič nové, culés si na to v posledných rokoch zvykli. Ale len zriedkavo sa stalo, že tréner hneď na polčas vystriedal viacerých hráčov a zavelil do útoku. Príchod Pjanića, Trincãa a Pedriho zmenil obraz hry na trávniku a umožnil Barcelone úplne ovládnuť dianie v zápase. Za druhý polčas mala Barcelona takmer 80% držanie lopty a až 25 striel na bránu súpera. Tieto čísla hovoria jasnou rečou. Druhý polčas bol zo strany zverencov Ronalda Koemana veľmi dobrý, ale...

Najhoršie: Neto a zakončenie akcií

... tá efektivita je na zaplakanie. Už v zápase s Realom, neskôr s Juventusom a dnešok tomu nasadil korunu. Ak by Katalánci dnes premenili len polovicu vytvorených šancí, rozstrieľali by Alavés zahanbujúcim spôsobom. Útočníci však zahadzovali jednu príležitosť za druhou. Minimálne po dva góly mali streliť Messi s Fatim. Realita však bola úplne iná. Iný by bol aj zápas, ak by Neto nedaroval domácim gól.

zdroj: fcbarca.com
foto: youtube.com

Diskusia

10 komentáre
2020-11-01 00:21:28
Chlapci sa snazili. Dobre hrali hlavne Pique, Busq a Roberto. Pome dalej, visca!
2020-11-01 00:50:21
Akože nechcem sa zastávať Neta, ktorý bezpochýb zazmätkoval, ale aby mu poslal Pique hentakú prihrávku a ešte v danej situácii. Ako sory, ale už predtým som si hovoril, že s takýmito prihrávkami v 16ke dosť riskujú a zrazu sa im to vypomstilo. Proste ja neviem, či je to taký problém odkopnúť kade-ľahšie.