Akože nechcem sa zastávať Neta, ktorý bezpochýb zazmätkoval, ale aby mu poslal Pique hentakú prihrávku a ešte v danej situácii. Ako sory, ale už predtým som si hovoril, že s takýmito prihrávkami v 16ke dosť riskujú a zrazu sa im to vypomstilo. Proste ja neviem, či je to taký problém odkopnúť kade-ľahšie.
neviem ci si zacal sledovat futbal len predvcerom ked hras stylom akym hrame tomuto sa nevyhnes. barcelona odjakziva hra s brankarom a obrancami. nic co by neto nemal nezvladnut. akoze stava sa s takym niecim by nemal mat problem.
Jenže když to budete sledovat, tak se jen nepochopili, kdy Pique ukáže na míč ve stylu chytni ho do ruky nebo ho hraj ty Neto zrychlí udělá krok dva, aby tam byl včas a v tu chvíli mu Pique nahrava. Prostě blba komunikace se stane, jen škoda, že se to neotocilo času bylo dost.
Podľa mňa celkom jasne Netova chyba. Pique len urobil to, čo bežne robia aj so Stegenom, no Neto sa chcel zahrať na frajera, ako s Juventusom, chcel si urobiť hráča miesto toho aby odkopol hneď loptu preč a vypomstilo sa mu to, lebo ju nespracoval, ale podkĺzla mu...
Presne, keby ju hned odkopol, nebol by najmensi problem, ale nasi brankari sa casto zahravaju z ohnom....ja si casto hovorim, kedy mu to nevyjde a stalo sa.....stale mam v pamati gol co dostal Mucha, co mu poslali malu domov a presla mu pod nohou do branky.....
lasmiku ja viem že hrávajú s brankárom, ale za takejto príležitosti, že súper je krok od teba a nahráš to brankárovi, ktorý je na pár metrov od teba a ešte v plnej rýchlosti? Preto som napísal, že to hovorím už dlho, že takýmito prihrávkami, obzvlášť v takýchto situáciách, veľmi riskujú. Predtým mali šťastie, či tam bol MATS alebo Neto a či by mu prihrával Lenglet, Pique atď... Jednoducho toto bola situácia v ktorej treba dať loptu do preč. To je môj názor.
No škoda toho gólu ale podľa mňa to nebola len Netova chyba Pique podľa mňa mohol prihrať o 2 sekundy skôr a možno by s toho nič nebolo ale ako sa vraví po bitke je každý generál. V posledných 5-10 minútach malo Alaves reálne viac šťastia ako rozumu a kľudne mohli dostať aj 3 góly. Dnes vlastne nikto nezahral zle ale vyzdvihol by som Pjanica ktorý mal dnes oveľa väčší vplyv na hru za druhý polčas ako Busquets za prvý a očakávam ho nabudúce v základe.
Nejhorší:
- milion zbytečných ztrát míče v prvním poločase
- neposouzení zákroku na DeJonga jako penalta
- zahazování šancí
- Messi vůbec není v pohodě
- Komentátor na Digi sport 1
Nejlepší:
- střídání do 2.poločasu
- hra ve 2. poločasu
Souhlasím s názorama, že po té potupně prohře s Bayernem, kde tým hrál jako by se jednalo po všech stránkách o tým z druhé Španělské ligy, tak nejde čekat, že za pár měsíců budeme s novým trenérem, který konečně dává důraz i na kondičku, že budeme zase válcovat všechny 5:0. Tahle remíza hodně bolí, protože už ztrácíme na vedoucí týmy dost bodů. Ale což musíme doufat ve zlepšení, že hráči půjdou co nejrychleji na horu, protože tohle nejde za trenérem, ale za neschopnost hráčů proměňovat šance.
Najlepsie? Nie len z tohto zapasu ale od zaciatku tejto sezony Pedri, ten chlapec je absolutny suveren nas najlepsi zaloznik tvorca hry nema z nicim problem este aj suboje s prehladom vyhrava, neviem si predstavit ako bude hrat o 5 rokov
Ale prosim vas Puiga si vsetci oblubili lebo je z la masie malicky sikovny sympaticky chlapec ale v skutocnosti na Barcu nema ani z daleka, uvidite pojde hrat do ineho klubu a nebude hrat ani tam
Povedat o hracovi, ktory zakazdym patril k najlepsim na ihrisku ze na to nema, je nazor absolventa vysokej skoly zivota?. Bol MOTM i proti atleticu, ak by na Barcu nemal tak by v takom zapase bol nanajvys priemerny. Proti Alavesu mal 2 asistencie mohol mat aj 3 keby Suarez premenil tutovku, kedy naposledy hrac Barcelony mimo Messiho prihral do troch cistych sanci? mozno Neymar ?
Najhorší? Jednoznačne Koeman! Nevie poskladať zostavu. Nemáme stred poľa, krídla o ničom Dembele päť krát po sebe sa utapal v kľučkach,nedal si pomocnú prihrávku Grezman s Messim si zavadzali, Fati nemál záložníka s ktorým by si nahral žiadna madzihra,no a bez hrotaka sa nedá hrať. Nestačí posledných dvadsať minút naháňať zajaca, to je už neskoro!!
Určite nie Koeman, ale podľa niektorých miestnych odborníkov je Koeman zlý tréner lebo nestáva Puiga, asi si myslia ak by hral Puig tak vedieme LaLigu bez straty bodu. Koemanova práca sa mi páči konečne je to futbal, na ktorý sa dá pozerať a aj jeho striedania majú logiku, hoci proti Realu mu môžem vytknúť že striedal neskoro. Lenže k futbalu patrí aj šťastie a to sa od Koemana a jeho sniperov odvrátilo. Messi už nedal gól z hry už ani nepamätám a jeho priame kopy to je tiež riadna bieda. To samé sa dá povedať aj o Griezmannovi. Pod Valverdem z hry boleli oči ale nejakým zázrakom sme vždy získali body. Messiho skoro každý 2. priamy kop skončil v sieti a Ter Stegen vychytal aj nemožné každý 2. zápas bol našim najlepším hráčom. Valverde bol dieťaťom šťastený a neviem na koľko rokov vyčerpal šťastie pre Fc Barcelonu. Teraz hráme pekný nátlakový futbal, vytvárame si kopec šancí ale streliť gól je pre nás začarovaný kruh. Keď Messi nepremieňa šance, ktoré niekedy dával aj s prstom v nose.
Kde hráme pekný futbal? Že druhý polčas zavrieme slabý alaves . Nemali sme žiadnu čistú šancu. A čo sa týka Messiho tak sa mu nedarí. Prečo? Nemá si s kým prihrať! A nemá tam vhodného hráča do kombinácie. Aj on sa včera vybíjal v kľučkach lebo nemal s kým kombinovať
-prvý polčas bolo vidno že Messi tam potrebuje buď Coutinha alebo Pedriho do kombinácie
-Griezmann odohral výborný zápas a konečne mu to tam aj padlo
-Dembele opäť na lavičku
-Pjanic výborný zápas taktiež
-Roberto asi najlepší z obrany
-Koeman spravil co mohol a aj v pravý čas
-ked inkasujeme prvý tak to je vždy problém a nedá sa nikomu hlavne čo tam boli druhý polčas vytknúť že by zápas nechceli otočiť...
Proč by byl Demba nejhorší ??? Kolikrát krásně zatáhl míč když obešel hráče a posílal mice do vápna ... bohuzel tam si Messi prekáží s Griezem a ty náběhy na tyhle míče tam nejsou .... podle mě hrál Demba daleko líp než Trincao druhý poločas ! A to měl o dost těžší, protože první půlku hrála tužku celá Barca !
Vždy som hovoril, že hra cez brankára sa každému tímu párkrát za sezónu vypomstí. Každý brankár proste raz za čas spraví chybu, a jeho chyba ma obrovský dopad na výsledok.
- milion zbytečných ztrát míče v prvním poločase
- neposouzení zákroku na DeJonga jako penalta
- zahazování šancí
- Messi vůbec není v pohodě
- Komentátor na Digi sport 1
Nejlepší:
- střídání do 2.poločasu
- hra ve 2. poločasu
-Griezmann odohral výborný zápas a konečne mu to tam aj padlo
-Dembele opäť na lavičku
-Pjanic výborný zápas taktiež
-Roberto asi najlepší z obrany
-Koeman spravil co mohol a aj v pravý čas
-ked inkasujeme prvý tak to je vždy problém a nedá sa nikomu hlavne čo tam boli druhý polčas vytknúť že by zápas nechceli otočiť...