Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-11-01 00:21:28
Chlapci sa snazili. Dobre hrali hlavne Pique, Busq a Roberto. Pome dalej, visca!
2020-11-01 00:50:21
Akože nechcem sa zastávať Neta, ktorý bezpochýb zazmätkoval, ale aby mu poslal Pique hentakú prihrávku a ešte v danej situácii. Ako sory, ale už predtým som si hovoril, že s takýmito prihrávkami v 16ke dosť riskujú a zrazu sa im to vypomstilo. Proste ja neviem, či je to taký problém odkopnúť kade-ľahšie.
2020-11-01 07:07:23
No škoda toho gólu ale podľa mňa to nebola len Netova chyba Pique podľa mňa mohol prihrať o 2 sekundy skôr a možno by s toho nič nebolo ale ako sa vraví po bitke je každý generál. V posledných 5-10 minútach malo Alaves reálne viac šťastia ako rozumu a kľudne mohli dostať aj 3 góly. Dnes vlastne nikto nezahral zle ale vyzdvihol by som Pjanica ktorý mal dnes oveľa väčší vplyv na hru za druhý polčas ako Busquets za prvý a očakávam ho nabudúce v základe.
2020-11-01 07:35:54
Za mňa úplne najhoršie prvý polčas Dembelé.
2020-11-01 08:09:21
Nejhorší:
- milion zbytečných ztrát míče v prvním poločase
- neposouzení zákroku na DeJonga jako penalta
- zahazování šancí
- Messi vůbec není v pohodě
- Komentátor na Digi sport 1

Nejlepší:
- střídání do 2.poločasu
- hra ve 2. poločasu

2020-11-01 08:40:10
Souhlasím s názorama, že po té potupně prohře s Bayernem, kde tým hrál jako by se jednalo po všech stránkách o tým z druhé Španělské ligy, tak nejde čekat, že za pár měsíců budeme s novým trenérem, který konečně dává důraz i na kondičku, že budeme zase válcovat všechny 5:0. Tahle remíza hodně bolí, protože už ztrácíme na vedoucí týmy dost bodů. Ale což musíme doufat ve zlepšení, že hráči půjdou co nejrychleji na horu, protože tohle nejde za trenérem, ale za neschopnost hráčů proměňovat šance.
2020-11-01 08:51:26
Najlepsie? Nie len z tohto zapasu ale od zaciatku tejto sezony Pedri, ten chlapec je absolutny suveren nas najlepsi zaloznik tvorca hry nema z nicim problem este aj suboje s prehladom vyhrava, neviem si predstavit ako bude hrat o 5 rokov
2020-11-01 09:24:26
Najhorší? Jednoznačne Koeman! Nevie poskladať zostavu. Nemáme stred poľa, krídla o ničom Dembele päť krát po sebe sa utapal v kľučkach,nedal si pomocnú prihrávku Grezman s Messim si zavadzali, Fati nemál záložníka s ktorým by si nahral žiadna madzihra,no a bez hrotaka sa nedá hrať. Nestačí posledných dvadsať minút naháňať zajaca, to je už neskoro!!
kluc Premium
2020-11-01 09:41:38
-prvý polčas bolo vidno že Messi tam potrebuje buď Coutinha alebo Pedriho do kombinácie
-Griezmann odohral výborný zápas a konečne mu to tam aj padlo
-Dembele opäť na lavičku
-Pjanic výborný zápas taktiež
-Roberto asi najlepší z obrany
-Koeman spravil co mohol a aj v pravý čas
-ked inkasujeme prvý tak to je vždy problém a nedá sa nikomu hlavne čo tam boli druhý polčas vytknúť že by zápas nechceli otočiť...

2020-11-01 11:48:43
Vždy som hovoril, že hra cez brankára sa každému tímu párkrát za sezónu vypomstí. Každý brankár proste raz za čas spraví chybu, a jeho chyba ma obrovský dopad na výsledok.