FC Barcelona si nedokázala poradiť vo štvrtom ligovom zápase v rade a body stratila aj v súboji s Alavésom. Blaugranas tentokrát siahli len na jeden bod za remízu 1:1. Určite to zamrzí, keďže najmä v druhom polčase si vytvorili množstvo šancí, no zradila ich nepresná strelecká muška.

Zverenci Ronalda Koemana získali v posledných 4 zápasoch len 2 body a aktuálne sú v tabuľke na 12. mieste, hoci majú zápas k dobru. Herne to vo včerajšom zápase nebolo zlé, v druhom polčase veľmi dobré, ale z brankára Alavésu sme urobili najlepšieho hráča zápasu. Tá strelecká nemohúcnosť v ofenzíve Barcelony je do oči bijúca. Diagram priebehu zápasu jasne ukázal, že Alavés nemá ani len potuchy ako sa k tomuto bodu dopracoval a podobne štatistiky poukazujú na jasnú dominanciu Barcelony. Stále však platí, že bez streleného gólu sa zápasy nedajú vyhrávať. Zostáva len dúfať, že hráči to čím skôr zlomia.

zdroj: livescore.com sofascore.com youtube.com ESPN
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-11-01 11:00:35
Podle mě včera hodně chyběl Coutinho .....
2020-11-01 11:05:14
Na RW by mal hrať iba dembele a trincao. Dembele proti silným timom, ktoré a nami hrajú otvorený zápas. A trincao proti betónu