Z pohľadu Barcelony sú zo včerajšieho zápasu najlepšie 3 body. Katalánci hrou sklamali, pôsobili dojmom, že zápas ich nebaví, nudí. Internetom sa v tejto súvislosti šíria obrázky z jedného momentu zápasu - v hlavnej úlohe s Messim.

Koeman na začiatku svojho pôsobenia v Barcelone deklaroval, že presing patrí medzi jeho priority a brániť musí spoločne celé mužstvo počnúc útočníkmi. Argentínčan však v tejto situácii nepôsobil priveľmi zanietene. V komentároch sa objavila poznámka, že vyzeral ako stará babka, ktorej práve ušiel autobus. Faktom zostáva, že tento postoj kapitána Barcelony nie je úplne príkladný.

zdroj: youtube.com givemesport.com
foto: youtube.com

Diskusia

3 komentáre
2020-11-05 10:13:11
Hlavně není ojedinělý. Tohle je takovej standard už =) přesto když je tu, tak doufám, že mu to začne jít. Ta krize od března už je přece jen dlouhá.
2020-11-05 10:18:22
Som rád, že ste tu pridali aj to video a nie len screenshoty ako poniektorý na twitteri. Z videa je jasné, že to bola 93. minúta (15sekúnd pred koncom), Messi mal za sebou naskladaný celý team a už sa čakalo len na hvizd rozhodcu. Ale áno, pobehnúť k nemu mohol :)