Tréner FC Barcelona na tlačovej konferencii po víťazstve nad Betisom Sevilla uviedol, že jeho mužstvo si tri body zaslúžilo.

Analýza zápasu

"Zaslúžili sme si vyhrať a do polčasu sme si zaslúžili streliť viac gólov. Mali sme šance a nevyužili sme pokutový kop. A na polčas sme išli len s remízou 1:1. No v druhom polčase sme si udržali tímového ducha a zápas sme ukončili celkovo s piatimi gólmi a mohlo ich byť viac. Je to dôležité víťazstvo, pretože po posledných dvoch výsledkoch sme toto víťazstvo potrebovali. Hrali sme dobre, ale sklamaním je, ak sme inkasovali gól, pritom sme hrali v presile. Mužstvo sa vo všeobecnosti predviedlo v dobrom svetle a víťazstvo je zaslúžené."

Leo Messi

"Od včera sme hovorili o tom, že od zápasu s Dynamom Kyjev má problémy. Porozprávali sme sa a rozhodli sme, že najlepšie bude nechať ho na lavičke pre prípad, že by sme ho potrebovali. Ak by nemal problémy, hral by od začiatku. Vieme, kto je a nemám o ňom pochybnosti. Každý deň vidím ako pracuje. Nehral od začiatku, ale v druhom polčase bol veľmi dôležitý."

Dembélé

"Som s ním spokojný. Je v čoraz lepšej fyzickej forme. Je to hráč, ktorý dokáže vyhrávať súboje jeden na jedného. Odohral výborný zápas a krok po kroku naskočí do rytmu."

Griezmann

"Som spokojný s jeho prácou. Nepremenil pokutový kop a nevyužil šance, mal smolu, ale vždy sa objavuje v gólových príležitostiach. Určite to má vplyv na mentalitu hráča, ale Antoine si verí a strelil gól. Leo mu skvele asistoval, keď sa ani len nedotkol lopty."

Pellegrini

"Sťažoval sa na situácie s pokutovými kopmi. Viem to pochopiť, ale nemal by som hovoriť o tom, čo mi povedal."

Striedanie Ansu Fatiho

"Mal isté problémy počas prestávky a nechceli sme riskovať."

Slabšia dispozícia obrany

"Môžem povedať len to, že treba oceniť aj prácu, ktorú dnes Betis odviedol."

Efektivita mužstva

"Je to veľmi dôležité víťazstvo. Potrebovali sme tieto body. Som spokojný s hrou mužstva. Vytvorili sme si veľa šancí a som šťastný, že sme strelili 5 gólov."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2020-11-07 19:33:55
Dembele dnes najlepši spoločne s Messim :) dufam že dembele už začne pomaličky nastupovať v zakladnej ale nech nastupuje aj z lavičky je to lepšie pre jeho fyzičku :)
2020-11-07 19:34:09
No pokud Koeman není slepý (nic proti němu zatím ho mám rád), tak musí nutně co nejdříve posadit Lengleta. Už jsem viděl v několika trénincích, jak Umtiti trénuje se spoluhráči. Ještě to chvíli bude trvat než nabere fyzičku, ale pak bych mu dal okamžitě šanci nebo případně Arauchovi.