Dembele dnes najlepši spoločne s Messim :) dufam že dembele už začne pomaličky nastupovať v zakladnej ale nech nastupuje aj z lavičky je to lepšie pre jeho fyzičku :)
Dal gól, to ano, ale v obraně je jenom statista, jediné jak brání je, že stínuje protihráče..... pak není divu, že dnes v prvním poločase se na Roberta valil útok za útokem ....
A nemoze to by napriklad aj tym, ze na lavej strane ma Betis Tella a Morena, ktori su velmi ofenzivni hraci?
Je pravda, ze Dembo nie je ziadny obranca, ale uz je to lepsie ako pominule roky. Zapaja sa viac do obrany aj do presingu. Treba dalej pracovat
Do kombinácie mal problém presne nahrať .Okrem toho aj tie centre ktoré si spomenul. Celkovo Barca hraje posledné obdobie veľmi nepresne . Minulosť bola presne opak. Pokiaľ sa toto nezlepší nemôžeš očakávať prínos mladých. Presnosť a zohratosť. Potom prídu výsledky. A tomu ja hovorím ružové okuliare (Arturmelo a jeho miláčik Dembele) aj keby sa nedotkol za celý zápas lopty tak napíše že bol najlepší :)
Chcieť pochopiť čo píšem je jedna vec a odmietať pochopiť je druhá vec.
Škoda ti niečo písať .
Nepresná prihrávka 5x po sebe nie je maličkosť . Keď to urobil Luis tak tu bolo mnoho rečí,že ? A je tu ešte Messi,Pique,Busi . Ale ako hovoríš hodnotiť je jedna vec a poukazovať na malú chybičku druha. Len aby si na to neskôr nezabudol.
Ja som Dembeleho dnes sledoval a vsimol som si nielen chyby, ale aj skvele kolmice a skryte prihravky. Nevadi mi kritika, sam ho skritizujem, ked zahra zle, ale ty si ho este nepochvalil, takze ta nepokladam za objektivneho
Nick koho ja budem chváliť nechaj láskavo na mňa ,dobre ? Dúfam že ma nechceš komandovať čo mám a nemá robiť. A keď už píšeš o pochvale tak si moje veci prečítaj celé nie len čo sa ti hodí. Lebo uznať talent hráča nie je pochvala ?
No pokud Koeman není slepý (nic proti němu zatím ho mám rád), tak musí nutně co nejdříve posadit Lengleta. Už jsem viděl v několika trénincích, jak Umtiti trénuje se spoluhráči. Ještě to chvíli bude trvat než nabere fyzičku, ale pak bych mu dal okamžitě šanci nebo případně Arauchovi.
Toto som myslel Martin77. Čím skör zohnať stopéra a predať Lengleta. Už som tu o ňom písal - hlúpy futbalista vyrábajúci problémy. Pri bránení sa zle postaví, potom mu hráč utečie a je gól, ten druhý do našej siete. Našťastie nepoužil svoje obľúbené ruky, za to sme zaplatili už jeho vylúčením, je čoraz horšï. Mal tam aj jeden drevácky zákrok v 16-ke, keď som tŕpol. A ten jeho ksicht po minele - Ďuro truľo, pako.
Ano má teď špatnou formu, ale dřív podával solidní výkony, tak proč by se
k nim nemohl vrátit. Spousta fanoušku tady sní o tom, že když přijde Garcia nebo Upamecano, tak rázem z naší obrany bude nedobytná zeď. Ale je klidně možný, že budou hrát ještě hůř, jak Lenglet.
no Dembele hral dnes fakt dobre a Griezman tiez,to ze nepremenil sance tak na 3 zapasy sa stava,ale aspon sa do nich dostal narozdiel od minulych zapasov kde ho ani vidiet nebolo
Nemôže naňho {griezmana} pretože to už by bol koniec totálny ale sám dobre vie ze takéto výkonu hráč jeho rangu nemôže predvádzať nedať penaltu proti dynamu nedať a to nie ze teraz posledné 2 zápasy od začiatku sezóny
Grizy v každom zápase spáli 2-3 vyložené šance, proti Betisu 3+penaltu. Už som myslel, že ho vymení v 1.polč., nie je možné toto trpieť u hráča s takým platom a za toľké milióny. To nie je jeden zápas, to je furt. Dembele hral výborne a výborne aj prihrával, občas pokazí prihrávku každý. 1na1 je super, človek vidí, že niečo od neho hrozí. Najväčším prekvapením je ďalšï mladík- Pedri. Neuveriteľné na 17, hotový futbalista, vracia sa, útočí, prihráva do šancí, vyhráva osobné súboje...
Já jen druhý poločas, první jsem trpěl...., ale tak hrála 11ka, kterou tady většina chválila... za mě se potvrdilo, že mladí jsou prostě, ještě mladí na to, aby hráli za Barcu sami....
Preco si trpol? Ved bolo jasne, ze nebudu hrat ako stari harcovnici, ale predviedli dravost a ukazali, ze akcie vedia tvorit aj bez Messiho. Pacilo sa mi, ako sa snazili kazdu akciu zakoncit a viackrat vystrelili z pozicie, z ktorej by to za normalnych okolnosti vracali dozadu. Behali, makali, kombinovali, driblovali... Griezmann hral namiesto Lea, ale narozdiel od Lea nanho aspon nesla kazda lopta. Prechod do utoku bol plynuly a rychly.
Pred zapasom som na fore napisalz ze netreba cakat dominantny vykon s mladou zostavou proti skusenemu Betisu. A poviem ti, cakal som, ze to bude horsie. Ze nas budu tlacit. Ale mali sme omnoho viac sanci
Nick ospevuješ 1polčas len pripomeniem že to bolo chaotické a bol stav 1:1 Fati nepresne a slabo , Pedri sa hľadal. V 2 polčase sa to začalo meniť a začal sa hrať futbal.
keby sme mali normalneho utocnika tak vyhravame po polcase minimalne 3:0. Cerstvy Leo bol vyborny, takto by sme ho mali vidat pravidelne na druhy polcas.
Druhý polčas ? prečo nie . Normálneho útočníka potrebujeme ako soľ to beriem . No pokiaľ sa niekto kúpi mal tu zostať Luis. Bola to chyba tak rýchlo ho vyhodiť.
Co znamena chaoticke? Ze to bolo zo strany na stranu? Ty si cakal nieco ine? Presne tak to aj malo byt vzhladom na hracov: 2 rychle mlade kridla, mlady Pedri v strede a protiutokovy narazackovy Tono. Malo to byt hore-dole, pretoze prave v takej hre najviav vyniknu rychle kridla. Kopec sanci - vypracovanych. To, ze bolo 1:1 je bezpredmetne, pretoze kludne mohlo byt aj 3:0. Xle by bolo, ak by bolo 1:1 a ten gol by padol z jedinej sance, ale my sme mali kopec sanci. To svedci o dobrej hre.
Nie nečakal som nič iné iba tu chaotickú nesúrodú hru akoby sa ani nevedelo kto má čo hrať. Bez nápadu. A takto to dopadne bez Lea . Dnešok bol toho dôkazom .Keď nastúpil hra sa okamžite zmenila. No a teraz si predstav keby si nepostavil : Pique , Busi, Leo, Alba tak to môžeš celé zabaliť. Viem že nesúhlasíš . Ani nemusíš lebo je to tak.
Bez Lea netvrdím že Barca nebude existovať ale bude sa veľmi dlho dávať do normálu. Vieš, ako hovoríš (ten starec) je dôležitý viac ako si myslíš.
123456- Keby Grizy nezahadzoval, tak 1.polč. skončï 4-1 pre nás, páčil sa mi. Suarez mal vysoký plat, je dobré, že je preč, platili by sme ho aj na lavičke. 123456 - pôsobiš tu, akoby si pojedol všetkú múdrosť sveta, si vševedko? Tá fráza, že sa hrá na góly, nie na šance, ktorú si použil, to je objav, zrejme si študoval vysokú v Skalici, s Kolárom.
emliano nie, nie som vševedko. Ale viem čo píšem a futbalu sa venujem veľmi dlho. Alebo si myslíš že iba ten vie o futbale všetky kto má známku prémium ? Nespomínam si že by som práve tebe dal nejakú otázku. A mimochodom to že Luis mal vysoký plat si prišiel na to sám ? ?
Ze Luis odisiel je dobre pre neho i pre Barcu.
Tu sa v poslednom case flakal, priberal a rozhadzoval rukami.....
Teraz musi makat,ked chce nieco dokazat a maka.
Boli s Leom zohrati,ale ako- to mal kazdy trener precitane...
Je pravda, ze Dembo nie je ziadny obranca, ale uz je to lepsie ako pominule roky. Zapaja sa viac do obrany aj do presingu. Treba dalej pracovat
Škoda ti niečo písať .
Nepresná prihrávka 5x po sebe nie je maličkosť . Keď to urobil Luis tak tu bolo mnoho rečí,že ? A je tu ešte Messi,Pique,Busi . Ale ako hovoríš hodnotiť je jedna vec a poukazovať na malú chybičku druha. Len aby si na to neskôr nezabudol.
Teória nepochváliš nie je objektívnosť si úplne zabil. Och bože.
Oo a este.... moje panictvo ci nepanictvo nechaj na mna. Ani nevies kto som a pises o mne take veci. To svedci skor o tebe ako o mne
k nim nemohl vrátit. Spousta fanoušku tady sní o tom, že když přijde Garcia nebo Upamecano, tak rázem z naší obrany bude nedobytná zeď. Ale je klidně možný, že budou hrát ještě hůř, jak Lenglet.
Pred zapasom som na fore napisalz ze netreba cakat dominantny vykon s mladou zostavou proti skusenemu Betisu. A poviem ti, cakal som, ze to bude horsie. Ze nas budu tlacit. Ale mali sme omnoho viac sanci
Bez Lea netvrdím že Barca nebude existovať ale bude sa veľmi dlho dávať do normálu. Vieš, ako hovoríš (ten starec) je dôležitý viac ako si myslíš.
Tu sa v poslednom case flakal, priberal a rozhadzoval rukami.....
Teraz musi makat,ked chce nieco dokazat a maka.
Boli s Leom zohrati,ale ako- to mal kazdy trener precitane...