Tréner Atlética Madrid odpovedal na otázky novinárov po víťazstve nad Barcelonou.

Padol ti po tomto víťazstve kameň zo srdca? Ste favoritom na zisk ligového titulu?

"Myslíme na zápas po zápase. Niekedy vyhráte, inokedy nie, ale v poslednom čase sa nám darí, od obdobia Španielskeho superpohára. Dnes sme zvíťazili, ale náš spôsob myslenia to nezmení. Som spokojný s tímom aj s postojom hráčov. Defenzíva aj ofenzíva spolu dobre fungovali. Bolo tam veľa krásnych prihrávok a akcií, tak ako pri šanci Llorenteho v prvej polovici. Po góle sme boli pokojnejší a hľadali sme ďalší presný zásah, pretože Barcelona môže v priebehu zápasu vždy ublížiť."

Našli ste si svoj víťazný rytmus a herný štýl.

"Mužstvo je v dobrej forme, hovorím to už dlho. Všetci hráči sú motivovaní a tvrdo pracujú. Vidieť to na takých hráčoch ako Hermoso a Herrera, ktorí v uplynulej sezóne hrali menej. Teraz potrebujeme túto energiu, aby sme mohli súperiť. V stredu hráme ďalšiu náročnú skúšku."

Vidíš podobnosť s vašou majstrovskou sezónou?

"Nie, nevidím ju."

Môžete byť ešte lepší?

"Určite, pretože vidíme ako sa rozvíjajú jednotliví hráči. Tvrdo pracujú a súperia. Potrebujeme všetkých, napríklad Felipeho, ktorý v minulom roku hral veľa, to isté sa týka Lodiho. Kondogbia musí byť pozvoľna začleňovaný do tímu. Saul je vo výbornej forme, Correa ukazuje svoje zručnosti, všetci vedia ako hrá Felix a taktiež ako šťastný bol Costa po príchode na trávnik. V mužstve je vidieť množstvo entuziazmu."

Carrasco hrá takmer ako krajný obranca

"Vitolo hral na tejto pozícii proti Osasune, Saul proti Cádizu, takže sme mysleli aj na Carrasca. Hra s Hermosom, Gimenezom a Savičom nám dáva ďalšie možnosti. Llorente veľa nabehal, Saul zbiehal do stredu, Koke hral v centre, Carrasco a Tripier operovali na krajoch a vpredu boli Correa a Felix. Toto mužstvo hrá na víťazstvo, vždy na to myslíme."

Očakával si inú Barcelonu?

"To je otázka pre Ronalda Koemana. Ja som hovoril o tom, že vždy očakávam najlepšiu verziu súpera. S Juventusom hrala Barcelona podobne, posilňovala stred poľa. Obe mužstvá dnes hľadali prevahu v centrálnej oblasti trávnika, držanie lopty a pokúsiť sa prebiť cez defenzívu súpera. Vyhrali sme veľmi dôležitý zápas."

zdroj: as.com marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-11-22 11:23:04
❤️❤️❤️Nájdite sexi dievčatá v okolí ➡️ http://fun-18.co ✨✨✨ ALEBO CHLAPEC ➡️ http://gay4e.co ⚡️ ⚡️ ⚡️ ⚡️
daVinci Premium
2020-11-23 00:30:07
V dobrom aj v zlom. Forca Barca.