Katalánci včera nestačili na Atlético Madrid a v ligovom zápase na Wanda Metropolitano prehrali najtesnejším rozdielom 1:0. Po zápase však zaujala jedna vec, ktorá sa nestala po prvýkrát.

Médiá kritizujú kapitánov či veteránov FC Barcelona za to, že po prehranom zápase opäť stiahli chvost a ušli pred novinármi. Pred médiá tentokrát predstúpil len 17-ročný Pedri. Novinári si na rozhovor s hráčom Barcelony museli chvíľu počkať, kým sa niekto pred mikrofónom objavil. Neprišiel však ani Messi ako kapitán, ani iný služobne starší hráč.

Po správnosti by však mali práve veteráni na seba prevziať zodpovednosť, no zjavne nemajú odvahu čeliť nepríjemným otázkam. Messi a ďalší veteráni boli nielen novinármi, ale aj fanúšikmi tvrdo kritizovaní za to tento zbabelý útek pred novinármi. Nestalo sa to totiž po prvýkrát - napríklad po prehre v El Clásico pred novinárov predstúpil Dest, ktorý bol v Barcelone 2 týždne aj s cestou a nevedel poriadne ani po španielsky...

zdroj: givemesport.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2020-11-22 13:42:13
Klub a satna v hovnach, na cele s demotivovanym Leom, vyborne.

Poslat prec vsetkych, Griezmana, Dembeleho, Messiho - zbavit sa ich platov a hviezdnych manierikov

V druhej vlne za nimi vsetci priemeraci - Pjanic, Busquets, Braithwaite, Umtiti

Vycistil by sa vzduch, mladi chalani by sa sustredili na fotbal bez politiky.

Ter Stegen
Dest, Araujo, Lenglet, Alba
Frankie, Puig, couts
Fati, posila, Trincao
2020-11-22 13:47:46
Piqué bude mimo 2-5 mesiacov a Robo 2 Mesiace. Treba zobrať z Bečká Minga. A Dest to na pravej strane ukáže všetkým čo v ňom je. Cez zimu kúpiť zabijaka na hrot.