Luis Suarez nezasiahol do víkendového zápasu Barcelony s Atléticom Madrid z dôvodu koronavírusu. Pre médiá poskytol krátke vyjadrenie, v ktorom sa vyjadril k zápasu a zároveň sa ospravedlnil za kontroverzie v uruguajskej reprezentácii.

"Myslím si, že o Barcelone som už hovoril veľa, v súčasnosti to nechám radšej tak a budem si užívať dobrý moment Atlética. Messiho situácia ma ako jeho priateľa trápi. Mám o neho obavy ako o človeka, ale takisto viem, že je schopný sa z toho dostať a odvrátiť túto situáciu," uviedol Suarez.

"Ospravedlňujem sa za fotografie [z grilovačky reprezentácie Uruguaja; pozn. red.], ale infekcia a ohnisko nepochádza odtiaľ. Fotografia bola urobená v sobotu večer, na voľnom priestranstve a všetci sme neboli spolu, tak ako na fotografii. Bolo 20. hodín a nie všetci pili maté, len traja spoluhráči. Priznávame, že išlo o chybu, ale netreba to až tak preháňať. Ak dostaneme trest, porozprávame sa o tom s Diegom Godínom ako kapitáni a budeme sa za to zodpovedať," povedal.

"Nikto nie je imúnny, boli sme v bubline a stále nás testovali a aj napriek tomu sme ochoreli, takže sa to môže stať každému. Ponaučenie z toho je také, že sa musíte o seba starať," dodal.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-11-23 11:23:54
Aj vám sa zdá, že na tej fotke Suarez ako keby schudol... Žeby Simeonove treningy? :D
2020-11-23 12:50:20
Já jsem si skoro jistej, že až messi odejde tak bude hrát v novém týmu mnohem lépe a bude zase nejlepší na světě. To, že odejde je na 99% jistý a já v to i doufám, protože, když na Vás všichni hází vinu za všechno co se děje v klubu..... to si fakt nezaslouží.