Tréner Dynama Kyjev na tlačovke pred dnešným zápasom s Barcelonou potvrdil, že opätovne nebude mať k dispozícii viacerých hráčov. Tentokrát budú chýbať: Cyhankow, Popow, Rodrigues, Syrota, Neszczeret, Duelund, Szabanow, Ledniew, Andrijewski, Tymczyk, Kostewycz a Rusyn.

Aký zápas očakávate?

"Samozrejme, že chceme vyhrať, ale uvidíme mužstvá s úplne odlišnými zdrojmi, filozofiami a hernými štýlmi. V Lige Majstrov sme nehrali dlho a v tejto sezóne je našim cieľom rozvoj a progres z pohľadu mužstva."

Je dôležitejšia absencia De Jonga alebo Messiho?

"Barcelona je Barcelona. Samozrejme, že absencia Messiho je pre nás vždy dobrá, ale jej dôsledkom bude, že Barcelona bude lepšia v obrane. Nikto do toho klubu nepríde len tak náhodou, súper má skvelých hráčov, za ktorých zaplatil množstvo peňazí. K tomu majú úžasných mladých hráčov."

Akého útočníka pošlete do zápasu?

"Uvidíme. Máme 13 hráčov, tak ako v zápase s Inhulec. Keď sa hráči vracajú, sú slabí, tak ako sme to videli v sobotu. Aj keby sme zmenili spôsob tréningu, musia sa vrátiť do formy."

Sledovali ste zápas s Atléticom? Zahrá Dynamo tak ako Simeoneho mužstvo?

"Sú to dva rôzne tímy. Atlético pred rokom zaplatilo 126 miliónov eur za jedného hráča, Simeone pracuje so svojimi hráčmi už 10 rokov. Začali míňať peniaze ako City či Barça a postavili veľmi moderný štadión. Atlético chce urobiť krok dopredu a byť na vrchole, má plán."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-11-24 18:13:49
samozrejme že ano prechadzať sa može každy