Oscar Mingueza dnes debutoval v drese Blaugranas rovno v zápase Ligy Majstrov a proti Dynamu Kyjev predviedol skvelý výkon. Po zápase sa podelil o svoje pocity s novinármi.

Ako sa cítiš?

"Som veľmi šťastný. Po toľkých rokoch práce, úsilia a všetkého, čo som zažil, debut v najlepšom tíme na svete v Lige Majstrov je ako sen. Mám ohromnú radosť."

Čo si urobil, keď si sa dozvedel, že budeš hrať?

"Po celý týždeň som si myslel, že sa objavím na ihrisku. Keď som sa dozvedel, že budem hrať, bola to obrovská radosť, mal som veľkú chuť hrať. Moja rodina, sestra, priateľka či kamaráti vedia, koľko som si vytrpel a koľko práce mám za sebou. Dúfam, že je to začiatok niečoho veľkého. Musím naďalej pracovať."

Ako hodnotíš zápas?

"Myslím si, že som odohral dobrý zápas. Mužstvo hralo dobre, najmä v druhom polčase. V prvom polčase sme boli opatrní a keď sme prišli o loptu, rýchlo sme ju získali. V druhom polčase sme hrali dobre s loptou aj bez nej. V šatni mi všetci gratulovali. Som veľmi spokojný."

zdroj: BarçaTV+
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-11-25 00:05:09
Krásný debut, gratulace.
2020-11-25 01:01:52
Žiaľ, zápas som nemohol pozerať... Verím ale, že takýto debut Ti dodá veľa sebavedomia a chuti do ďalšej tvrdej práce, aby nám vyrástol ďalší veľký hráč! ?
Zaujímal by ma názor niekoho naozaj normálneho na jeho výkon, pretože som ho nevidel ešte asi hrať a dnes som nemohol pozerať. Nepotrebujem názor nejakého primitíva, antifanúšika alebo "fanúšika úspechu". Takých sa tu žiaľ nájde dosť!
Ak má niekto záujem o reakciu, budem vďačný! Držte sa a fandíme Barce aj naďalej ❤️