Mircea Lucescu sa vyjadril k prehre s Barcelonou na pozápasovej tlačovej konferencii.

"Som veľmi sklamaný, počas protiútokov nám chýbala finálna prihrávka. Mladí hráči Barcelony boli lepší ako my. Dnes bolo nemožné ich poraziť. Boli veľmi dynamickí a mali chuť po hre."

"V prvom polčase sme hrali dobre a mali sme príležitosti na skórovanie. Ak by sme mali šťastie, tak by sme skórovali aj v druhom polčase. A potom Barcelona ukázala svoju úroveň. Medzi mužstvami bol viditeľný rozdiel z pohľadu schopností aj rýchlosti hry."

"Barcelona si zaslúžila vyhrať, ale ja sa nemôžem zmieriť s výsledkom. Musíme hrať do konca. Hnevá ma to, že sme prehrali toľko vzájomných zápasov."

"Od samého začiatku sme vedeli, že sme skončili v ťažkej skupine a postúpiť popri Barcelone a Juventuse bude náročné. Samozrejme, že sme si uvedomili, že budeme musieť bojovať len o Európsku ligu."

"Tento zápas mal dve časti. V prvom sme hrali dobre a mohli sme sa dostať do vedenia, potom nám chýbala dobrá hra v obrane. Myslím si, že sme mali zahrávať pokutový kop, ale rozhodca ho neodpískal. Stalo sa, čo sa stalo. Barcelona bola rýchlejšia a mala technických hráčov, ktorí využívali voľný priestor."

"V druhom polčase boli vidieť, že hráči sú unavení. Čo môžem povedať po prehre 4:0? Ak by sme dostali pokutový kop, mohlo to vyzerať inak. Ale takýto výsledok hovorí za všetko, rozdiel bol zrejmý."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-11-25 10:36:19
Takto fakt nehrá tím, co sa dostal do skupiny LM, podľa mňa sa za výkon môžu hanbiť.
2020-11-25 10:55:22
Na druhu sympaticke zhodnotenie zo strany supera. Dlho som necital taketo vyjadrenie ktore hovori ze Barcelona bola proste lepsia