Tréner Cádizu na tlačovej konferencii uviedol, že na zápas s Barcelonou má takmer kompletný káder. Cervera zároveň prezradil, ako jeho tím musí hrať, aby mal proti Barcelone nejakú šancu.

Návrat hráčov

"Vrátila sa nám väčšina hráčov. Neznamená to, že sú v najlepšej dispozícii, ale sú späť. Pripravili sme sa tak ako sme mohli. Barcelona môže nastúpiť v inom zložení ako v Maďarsku. Pokúsime sa zabojovať a vyhrať."

Súper

"Z môjho pohľadu je Barcelona vo svojej najlepšej forme. Mnoho hráčov je veľmi angažovaných do hry, napríklad Griezmann, Dembélé či Braithwaite. Barcelona hrá teraz intenzívnejšie ako predtým. Iná situácia je v Messiho prípade, je to najlepší hráč na svete. Barcelona len teraz strelila 4 góly Osasune, ktorá vždy tvrdo bojuje. V každom zápase má prostriedky na to, aby dosiahla všetko. Zápas sú schopní vyhrať aj jednotliví hráči. Myslím si, že sú veľmi dobrí, ako mužstvo, tak aj individuálne."

Kľúč k zastaveniu Barcelony

"Pokúsime sa zabezpečiť zóny, v ktorých je Barcelona smrteľne nebezpečná. Akýkoľvek útočník unikne obrancovi a už je sám pred brankárom. Pokúsime sa, aby nám nestrelili gól, ale to nie je jednoduché. Ak sa dostaneme priveľmi dopredu, tak s hráčmi ako Dembélé či Jordi Alba môže Barcelona poslať smrtiacu prihrávku za obranu. Ale ak sa veľmi stiahneme, neuhryzieme súpera. Je to komplikované, pretože Barcelona má veľa nástrojov. Existuje priestor, ktorým ľahko prechádza s loptou a to je smrteľné."

Aký Cádiz uvidíme?

"Musíme si uvedomiť, že Barcelona je lepšia ako my, ale je to futbalový zápas. Všetci majú radi futbal, pretože vyhrať môže aj ten, kto nie je na papieri lepší. Nebudem trvať na tom, aby sme boli lepší ako Barcelona alebo aby sme zaznamenali viac prihrávok. Budeme sa snažiť zabrániť tomu, aby sa Barcelona na trávniku cítila komfortne a aby sme boli nebezpeční s loptou. Barcelone môžeme ublížiť rýchlosťou a prihrávkami dopredu a nie držaním sa pri lopte s mnohými prihrávkami."

Ako dôležitý je tento zápas?

"Je to dôležité stretnutie, pretože v hre sú tri body. Barcelona je najneobvyklejším tímom La Ligy, pretože má najdôležitejšieho hráča na svete."

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-12-05 10:58:38
...už aby bol večer..)
2020-12-05 13:59:46
Takže Ikarus harmonika zaparkovaný pred šestnástkou a dlhé nákopy za vysoko vytiahnutú obranu FCB. Klasika.