Tréner FC Barcelona po zápase s Cádiz poskytol rozhovor pre BarçaTV hneď na trávniku.

Čo sa stalo v tomto zápase?

"Táto prehra sa dá len ťažko vysvetliť. Mali sme za sebou dobré zápasy, ale prvý polčas tu bol zlý. Cádiz bránil hlboko, pred bránkou bolo málo priestoru. V druhom polčase nám to išlo lepšie, nakoniec sa nám podarilo streliť gól, ale je úžasné, akým spôsobom sme inkasovali druhý gól. Toto nie je úroveň Barcelony."

Zápas vyzeral podobný tomu s Alavésom. Barcelona mala množstvo šancí, ale neprinieslo jej to víťazstvo. Ako je to možné zlepšiť?

"Na trávniku musíme byť lepšie rozostavení, každý musí byť sústredený vo svojej zóne a krídelníci s krajnými obrancami musia byť aktívni. Máme veľké držanie lopty, ale zápasy tohto typu sú pre nás ťažké, pretože súper sa bráni s mnohými hráčmi."

Podarilo by sa vám vyhrať tento zápas, ak by ste neinkasovali druhý gól?

"Po strelení vyrovnávajúceho gólu sme mali k dispozícii ešte pol hodinu zápasu, vytvárali sme si príležitosti. Nemôžeme inkasovať gól takýmto spôsobom, po vlastnom hodení autu. Išlo o chybu, ktorá vyplynula z nedostatočnej koncentrácie. V defenzíve sa objavili aj iné chyby, nebol to dobrý zápas."

Myslíš si, že možné víťazstvo nad Juventusom a výhra skupiny Ligy Majstrov bez straty bodu môže povzniesť morálku v tíme?

"V súčasnosti je potrebné myslieť na to, akým spôsobom sme prehrali dnešný zápas, pretože musíme vyvodiť závery z týchto chýb a eliminovať ich."

zdroj: BarçaTV marca.com
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2020-12-06 08:44:47
Je úžasné ako ste hrali....
jirkam Premium
2020-12-06 08:48:25
Motivace, motivace...