FC Barcelona v zápase, v ktorom nešlo o postup, no aspoň o prestíž a zisk prvého miesta v skupine, prehrala 0:3. Druhý polčas bol zo strany Blaugranas veľmi dobrý, no chýbal kúsok šťastia na strelený gól.

Najlepšie: Odvaha trénera

Keď je obrana k ničomu a mužstvo má problémy s presingom, je potrebná reakcia. Ronald Koeman dnes nemal problém vymeniť Lengleta s Albom, ktorí odohrali zlý zápas, neskôr musel striedať aj Arauja. Hneď po polčase stiahol Trincãa, ktorý výkonom sklamal. Následne hralo mužstvo lepšie v presingu a vypracovalo si dostatok šancí, hoci nie vyložených. Reakcia trénera však bola dostatočná na to, aby sa druhý polčas vôbec dal pozerať.

Najhoršie: V obrane je to už kabaret

Výkon Barcelony predovšetkým v úvode zápasu bol na zaplakanie. Katalánci predviedli zúfalstvo na všetkých úrovniach a góly Juventusu padli po sérií nevysvetliteľných udalostí. Hoci prvý pokutový kop bol diskutabilný, kde bola obrana pri druhom góle? A Lenglet svoje tragikomické výkony z posledného obdobia korunoval ďalšou rukou, po ktorej rozhodca musel odpískať pokutový kop. Dôsledok bol jasný - Juventus sa veľmi nemusel natrápiť na vedenie 3:0 a pohodlne vyhral skupinovú fázu. Problémy s koncentráciou sú naďalej evidentné a ak sa to nepodarí čím skôr vyriešiť, Blaugranas môžu mať po sezóne už marci.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2020-12-08 23:37:28
Neviem ci je to koncentraciou alebo jednoducho tym, ze si na kazdej tlacovke tlapkaju po pleciach so slovami: Aj tak sme jeden z najlepsich klubov na svete....
No podla mna, ak budeme takto pokracovat do konca sezony, tak sa automaticky vyradime sami zo zoznamu najlepsich klubov.
Alibizmus je perfektny. Ale aby niekto povedal, ze podme potit krv 90minut, to uz nie
2020-12-08 23:40:03
Puig hral paradne, nebol posrany ako Cou. Az trener posadi neschopneho Griziho a na vyradovaciu cast bude Dembele, tak mame sancu. I v lige to moze byt fajn, ked nebudu hrat posrani a nechopni hraci. :)