Katalánsky klub čaká už o niekoľko týždňov veľká udalosť - voľby nového prezidenta FC Barcelona, ktorý preberie žezlo po 10-ročnom pôsobení vlád Sandra Rosella a neskôr Josepa Mariu Bartomeua. Podstatné informácie týkajúce sa volieb vám budeme prinášať aj na ForcaBarca.sk.

Barcelona sa po najlepšej ére v klubovej histórii postupne prepadla až na dnešnú úroveň - v klube panuje inštitucionálna aj športová kríza, nehovoriac o katastrofálne finančnej situácii, kedy niet ani na platy, nie to na posily. Nový prezident bude mať čo robiť, aby tento stav v klube vylepšil. Záujemcov o upratovanie po Bartomeuovi je hneď niekoľko a všetci o sebe tvrdia, že práve oni dokážu Barcelonu postaviť opäť na nohy.

V tejto súvislosti je pre culés na Slovensku a v Českej republike ťažké čerpať informácie o jednotlivých kandidátoch, aby si vytvorili ucelený obraz o voľbách v Barcelone. Na force už nejaký ten mesiac prinášame viac správ o tejto udalosti a s blížiacimi sa voľbami sa začínajú viac na verejnosti v rozhovoroch ukazovať samotní kandidáti.

Z tohto dôvodu sme pre vás na webe vytvorili priamo v hlavnom menu odkaz na všetky články týkajúce sa prezidentských volieb, kde budeme pravidelne prinášať informácie o všetkom čo s voľbami súvisí.

Pred tých, ktorí si našu prácu cenia a radi by chod portálu podporili, môžu tak urobiť prostredníctvom zakúpenia členstva. Srdečne ďakujeme všetkým, ktorí tak urobili. Veľmi si to vážime!

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

Diskusia

1 komentár
2020-12-13 19:23:21
Super napad. Vse na jednom miste. Dekujeme ?