Ronald Araujo dnes odohral ďalší výborný zápas a svoj výkon korunoval aj gólom. Po remíze s Valenciou poskytol rozhovor pre BarçaTV.

V prvom tíme si strelil svoj prvý gól, ale bol by si spokojnejší, ak by ste vyhrali. Čo sa stalo, že ste prišlo o 2 body?

"Mali sme veľa šancí, boli sme lepší. Škoda, že sa nám nepodarilo získať 3 body, našim cieľom bola samozrejme výhra. Sme však na dobrej ceste. Musíme v každom prípade odstrániť chyby, ktoré by sme nemali robiť."

V prvom polčase ste mali problémy s vytváraním šancí. V druhom polčase sa vám darilo lepšie, ale vyrovnávajúci gól vám prekazil plány.

"Presne tak, po našom góle sme sa cítili silnejší, mohli sme navýšiť náskok, ale inkasovaný gól bol úder. Musíme odstrániť chyby, neinkasovať toľko gólov a naďalej pracovať."

V Barcelone B si strelil veľa gólov. Ako sa cítiš s prvým gólom v prvom tíme?

"Som veľmi šťastný a spokojný. Som ale trochu smutný, pretože by bolo dobré oslavovať tento gól spolu so ziskom troch bodov. Teraz musíme myslieť na utorok."

Bol to tvoj najkrajší gól v kariére?

"Mám v hlave ešte jeden presný zásah, ale tento bol najlepší vzhľadom na to, čo znamená."

Pokutový kop

"Tú situáciu som nevidel dobre. Zdalo sa mi však, že to bol faul. Rozhodca to vie najlepšie."

zdroj: BarçaTV+
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-12-19 19:02:02
Tak tohle už asi bude fakt na výměnu trenéra... Je hloupy, když trénuje bývalý obránce...
2020-12-19 19:20:58
Podľa mňa Kouman nieje správna voľba byť trénerom Barcy mi potrebujeme dať gól a on strieda Couthinha za Leglenta ak ho už strieda ale nie za obrancu Leglenta nevidím to pozitívne s takoutou hrou nebudeme hrať pohárové sútaže na budúci rok a nerozumiem prečo nestrielame na bránu z diaľky fanúšikovy je do plaču natú hru sa nedá pozerať p. s zbytočne vyhodené peniaze a popri tom najdrahší hráči Griezman a Couthinho bol to omyl nášho neschopneho vedenia Visca el Barca