Dnes sa dozvieme bližšie informácie týkajúce sa zranenia Philippeho Coutinha, ktoré utrpel v zápase s Eibarom. Predbežné predpovede sú však nepriaznivé.

Brazílčan sa na ihrisko vo včerajšom stretnutí dostal v 65. minúte, keď vymenil Miralema Pjanića. Trávnik však opustil tesne pred koncom zápasu. Počas svojho pobytu na ihrisku bol aktívny a zasiahol do jednej gólovej akcie. Ronald Koeman už na tlačovej konferencii po zápase povedal, že záložník "má problémy s kolenom a je nutné vykonať viaceré vyšetrenia, aby bolo možné zistiť, čo s ním je". Katalánsky denník Sport v každom prípade píše, že Coutinho si poranil meniskus, čo povedie k operácii a dlhej absencii. Podobné informácie publikoval madridský denník AS. Aj ten píše o potrebe chirurgického zákroku resp. konzervatívnej liečby, ak sú zranenia menisku menšieho rozsahu.

Pre Coutinha by to boli katastrofálne správy, keďže sa do Barcelony vrátil po hosťovaní v Bayerne a svoje druhé pôsobenie na Camp Nou odštartoval vo veľkom štýle. Neskôr sa zranil, chýbal jeden mesiac a po návrate už nehrával tak dobre. Zdá sa, že teraz sa zranil opäť a ešte vážnejšie.

AKTUALIZÁCIA

Dnešné vyšetrenia potvrdili zranenie ľavého menisku v prípade Philippeho Coutinha, ktorého čaká artroskopia už v najbližších dňoch. Klub neinformoval o tom, ako dlho bude Brazílčan mimo hru, ale už z prípadu Ansu Fatiho vieme, že rekonvalescencia potrvá dlho.

zdroj: sport.es as.com fcbarcelona.com
foto: facebook

Diskusia

13 komentáre
2020-12-30 11:23:51
Obrovská smola. Dúfam že zranenie nebude tak vážne ako sa predpokladalo
2020-12-30 11:24:09
Amen, toto nie je pravda....a ked si clovek este pomysli na Dembeleho, co sa jemu este moze prihodit, az mu je nevolno...