Po rozhovore Lea Messiho pre La Sexta, v ktorom priznal, že by si rád zahral v americkej MLS, sa médiá tejto správy chytili a začali prinášať informácie o tom, že Messi prestúpi do Ameriky. Ale nie hneď a nie sám.

Catalunya Radio informuje, že Messi sa rozhodol pripojiť k Interu Miami, ktorý vlastní David Beckham. Spolu s Messim sa do Miami presťahuje aj Luis Suaraz. Kapitán Barcelony totiž v rozhovore pre La Sexta uviedol: "Vždy som hovoril, že by som rád zažil americkú ligu, ale nie teraz."

Médiá už dlho pred týmto rozhovorom prinášali informácie o tom, že Beckham má záujem do svojho mužstva pritiahnuť ako Lea Messiho, tak aj Luisa Suareza. Obaja sa však rozhodli pokračovať v kariére v Európe. Uruguajčan má zmluvu s Atléticom Madrid do roku 2022. V tom čase bude mať 35 rokov. Messimu končí zmluva už o pol roka, no médiá začínajú prinášať správy o tom, že ju s katalánskym klubom predĺži. Novinári tvrdia, že kapitán Barcelony zostane na Camp Nou do roku 2022 alebo 2023 a následne odíde do americkej MLS. Spoločne s Luisom Suaerezom si zahrá za Inter Miami.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2020-12-31 08:47:05
"Médiá: Messi zostane v Barcelone do roku 2023 a potom odíde do Ameriky" No je to asi hádání, ale pokud by to tak bylo, tak by to byl asi ideální scénář.
2020-12-31 09:13:58
Áno logiku to má a tiež si myslím že tam odídu spoločne. No či zostane v Barce tomu už prestávam veriť. Keď videl ten posledný zápas tak sa asi rozhodol. To nebolo ani B-ečko čo tam Koeman nasadil a peniaze nie sú.