Agustí Benedito, jeden z kandidátov na prezidenta poskytol ďalší rozhovor, v ktorom tentokrát priznal, že chce Monchiho za svojho športového riaditeľa.

Messi

"Aby sme konkurovali ostatným tímom, potrebujeme hráčov, ktorí robia rozdiel. V čase znižovania miezd by sme mali urobiť výnimku. Koniec koncov hovoríme o najlepšom hráčovi na svete, ktorý miluje Barcelonu. Ale po Messiho rozhovore s Evolém som pesimista. Chcel som, aby Messi povedal, že zostáva, bola by to tá najlepšia správa."

Ronald Koeman

"Podľa mňa je jedným z troch najlepších trénerov na svete. Pozná klub, je odvážny, vsadil na mladých hráčov. Má moju podporu, chcem mu odkázať, že mu dôverujem."

Monchi

"Už v roku 2015 som chcel, aby sa stal mojim športovým riaditeľom. Bolo to ideálne riešenie. Ak by sa to podarilo, myslím si, že klub by sa neocitol v takejto situácii. Ak sa stanem prezidentom, hneď mu zavolám a pokúsim sa ho presvedčiť. Som však realista a viem, že je prepojený so Sevillou."

Bartomeu

"Medzi moje prvé rozhodnutie po prevzatí vlády by patrilo aj to, ktoré by malo za cieľ nápravu škôd, ktoré spôsobilo predchádzajúce vedenie."

Dátum volieb

"Súčasná situácia je náročná, bolo by lepšie ak by sa hlasovalo v decembri."

zdroj: L'Esportiu mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2021-01-03 12:39:06
Heisenberg
2021-01-03 12:40:41
Už žiadne prestupy ku koncu u nikoho ??a koeman to tréner ??