Jordi Alba po výhre nad Athletic Club poskytol pre BarçaTV krátky rozhovor.

Pre Barcelonu to bol dobrý zápas, otočili ste stav a na náročnom štadióne ste dokázali streliť 3 góly.

"Áno, odohrali sme dobrý zápas. Strelili sme 3 góly, súper 2, ale sme spokojní. Mužstvo vyzeralo dobre, aj herný štýl, v útoku sme boli veľmi nebezpeční, mohli sme streliť aj viac gólov."

Mužstvo sa dostáva do formy, je to vaše tretie víťazstvo na výjazde v rade.

"Rýchlo sme inkasovali gól. Vedeli sme, že Athletic je nebezpečným súperom, najmä ak má vpredu Williamsa. Našťastie sa nám podarilo rýchlo vyrovnať vďaka Pedrimu. Môžeme byť so sebou spokojní a myslieť na nasledujúce výzvy."

Si rád, že Messi hrá opäť svoj futbal? Dnes strelil 2 góly, k tomu mu VAR anuloval gól a potom dvakrát trafil konštrukciu bránky.

"Leo sa vôbec nezmenil, po celý čas je pre mužstvo veľmi dôležitý. Je to najlepší hráč na svete, ktorý robí veľký rozdiel. Som veľmi spokojný s tým, že hráči v útoku nám pomáhajú brániť, vďaka tomu to máme jednoduchšie."

Ako dôležitý je pre vás postup na tretie miesto? Lídri sú ďaleko, ale vy sa dostávate do formy.

"Všetko závisí od nás samotných. Mužstvo hrá čoraz lepšie a je to vidieť. Musíme naďalej pracovať a bojovať o víťazstvo v lige do konca sezóny."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-01-06 23:33:55
Dnes som si futbal užil Leo ako za starých čias , konečne začali hrať prioamočiaro kraje máme výborne Dest Dembele top dnes ,Pedri ukazuje kde bude jeho budúcnosť ,máme na čom stavať dúfajme že táto hra im vydrží aj dolšich zap. už si toho vytrpeli dosť
2021-01-07 00:05:29
Dnes to bolo pekné. Veľmi. Kritizovať by sa dalo čokoľvek, ale načo... Budme spokojny