FC Barcelona dnes pripravila svojim fanúšikom príjemný darček v podobe vysokého víťazstva nad Granadou v pomere 0:4. Veľmi potešil výkon mužstva a je čo hodnotiť.

Najlepšie: Griezmann ukazuje svoju hodnotu

Po každom zápase Barcelony sa vo veľkom diskutovalo na tému problémov mužstva Ronalda Koemana. Ešte prednedávnom sa v diskusiách riešila biedna efektivita mužstva a výkony Griezmanna. O to viac nás teší, že po dnešnom zápase sa to riešilo v pozitívnom slova zmysle. Francúz začal konečne strieľať góly a zápas dohral s dvojicou presných zásahov a asistenciou. Ak si udrží súčasnú formu a Dembélé bude na krídle naďalej podávať skvelé výkony, tak Barcelona bude schopná rozhodnúť zápasy aj v priebehu prvého polčasu. O to viac, keď radosť z hry má už aj Messi a spolu s úsmevom na jeho tvári sa vrátili aj góly v sieti súperov.

Najhoršie: Zranenie Arauja

Barcelona mala v posledných zápasoch nového lídra defenzívy - Ronalda Arauja. Uruguajčan v zápasoch ukázal istotu a silu, ktoré obrane Barcelony dlho chýbali. Dnes sa bohužiaľ zranil počas rozcvičky pred zápasom a od úvodu sme v zostave videli Samuela Umtitiho, ktorý nebol pripravený na 100%. Pre Koemana ide o veľmi zlé správy a môže len dúfať, že Araujo nebude mimo futbal veľmi dlho. Aj keď je potrebné dodať, že jeho absencia nebola dnes veľmi viditeľná.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-01-09 21:17:04
Dnes to od Dembeleho nebol najlepši vykon ale nevadi mame 3 body a dembele sa bude verím zlepsovať a bude zdravý ???
2021-01-09 21:20:35
No neviem, Griezman ma este veeela prace pred sebou aby sa dalo rozmyslat o tom ze ukazuje svoju hodnotu