Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-09 21:17:04
Dnes to od Dembeleho nebol najlepši vykon ale nevadi mame 3 body a dembele sa bude verím zlepsovať a bude zdravý ???
2021-01-09 21:20:35
No neviem, Griezman ma este veeela prace pred sebou aby sa dalo rozmyslat o tom ze ukazuje svoju hodnotu
2021-01-09 21:25:18
"Zobudiť sa dám tvojou rýchlosťou"
2021-01-09 21:26:56
Najlepšie: Messiho výkony, góly, úsmev, De Jong - výborné výkony, zvýšené sebavedomie, vyvážanie lopty..., Pedri - zlatý chlapec, má to v nohe aj hlave, Puig - radosť z hry, dúfam, že dostane oveľa viac minút.
Najhoršie: Dembelému dnes nevyšlo nič, Dest akoby behal so závažím, neprešiel ani raz cez žiadneho hráča, vlastne sa o to ani nepokúšal, iba na začiatku a nevyšlo to... Vyhrali sme jednoznačne, tak majú odpustené.
Inak dnes nadštandardne viacerí, napr. Busquets s prehľadom, Griezmann veľmi dobre, obrana bez inkasovaného gólu, super.
2021-01-09 21:42:58
Dest nemal žiadne bremeno odovzdal skvelý výkon nepustil nič dostupoval vytlačal nabiehal otváral toto je práca pravého beka hádam necakas že bude hneď odovzdávať výkony ako v ajaxe musí sa ešte adaptovať viac .... a ďalšia vec keď si hral futbal a nabiehaš väčšinou svojho času na pomoc útoku a kombinacii viditeľne je tam príležitosť a nikto ti neprihrá do finálnej fázy je to dosť frustrujúce , Dest tam behá hore dole ani si nevsimate aku dôležitú úlohu zahráva pre mna je zatiaľ Dest topka nemám mu čo vytknúť sám zistil že to asi nemá zmysel nabiehať keď ho ignorujú tak zahral "istotu" na štýl Roberta
2021-01-09 21:50:22
nechapem tu kritiku na desta. obranca je tam hlavne na to, aby zabranil golom a dnes sme ziadny nedostali. nespravil ani nejaku vacsiu chybu a bolo ho vidiet aj vpredu. nebol to fenomenalny vykon, ale svoje uhral.
podla mna zahral lepsie, ako alba, ale toho nekritizuje nikto.
2021-01-09 22:21:32
Dnes som nemal možnosť vidieť zápas naživo a tak som pozeral iba záznam. A priznám sa, že som bol nadšený. Výsledok super, hra sa takisto dosť zlepšuje, pomaly ale isto sa začínajú prebúdzať lídri. Veľmi má teši, že sa Antoine presadil. Priznám sa takisto, že druhý polčas som pozrel iba Griezmannov gól a potom som to pretočil na Riquiho príchod. Neviem prečo ale ten hráč vo mne vzbudzuje pocit, že je výnimočný. Áno viem, že môžte napísať, že vlastne ešte nič v prvom tíme nedokázal ale vždy keď príde na ihrisko je z neho cítiť obrovskú energiu a túžbu sa presadiť, bojovať, vytvárať šance, tvoriť hru. Dúfam, že toto sním nebol zase len jednorázový pokus za rozhodnutého stavu a že začne pravidelne hrávať. Aj keď iba ako striedajúci hráč. Rozhodne má čo ponúknuť. Dneska celkovo skvelý zápas.
2021-01-09 22:21:42
Keď tu tak kritizujete Desta Pedri dnes čo ? Aha on to ma odpustené lebo odohral predtým skvelý zápas a dal asistenciu Messimu , nie je to trocha kontraproduktívne ?
2021-01-10 08:38:18
Ako vidím každý si našiel niekoho, na koho je alergický a hľadá na ňom chyby bez ohľadu na jeho hru a okolnosti. Tak napr. Dest nedávno prišiel, má 19 r., hrá výborne, ale striehne sa na jeho chyby. Pedri je poklad, slabo ešte nehral, má len 18 r. a očakáva sa od neho, že bude excelovať v každom zápase, pričom sa vie, že v takom veku má hráč vždy problém s vyrovnanosťou. Už tu boli hejty aj na Lea, akoby za 15 r. v Barci nemal právo aj na pokles formy. Zdá sa ,že niektorí tu sú šampióni , ktorí na svojom pracovisku zažívají každý deň standing ovation a s nimi je ťažko diskutovať. Werich raz povedal: Když diskutujete s blbcem víc, jak pul minuty, diskutují už dva blbci.