Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre inštitucionálne a športové záležitosti, komentoval včerajšiu prehru Blaugranas s Bilbaom.

"Keď sme hrali najlepšie, súper vyrovnal a dotiahol to do predĺženia. Začal veľmi silno a skomplikoval nám hru. Keď sme strelili gól, odrazu vyrovnali. Za stavu 2:1 sme dominovali, takže bolo škoda, že sme inkasovali vyrovnávajúci gól. Súper nám ublížil po štandardných situáciách."

"Titul sme si zaslúžili, v mnohých ohľadoch sme hrali dobre. Keď sa zdalo, že Superpohár je náš, unikol nám. Budeme myslieť na nasledujúce zápasy, je potrebné sa čo najrýchlejšie pozdvihnúť. Všetci sme nahnevaní. Škoda, bolo to blízko."

"Neviem, či Messi už niekedy dostal červenú kartu, nespomínam si. V hre je veľmi veľa kontaktu a niekedy, keď hráča ťahajú alebo mu prekážajú, stane sa niečo také. Pre Lea to nie je typické, za bežných okolností je faulovaný on, nefauluje. Nemôžeme mu nič vyčítať. Ak hral, to znamená, že bol pripravený. On sám najlepšie pozná svoje možnosti."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-01-18 12:17:51
Napíšem to ešte raz: Neviem čo sa všetci pohoršujú, podľa už samotného názvu Superpohár tam mal byť víťaz pohárov, takže keď sa držíme starého a zmysluplného formátu, tak Barcelona tam ani nemala byť. Bolo by divné ak by superpohár vyhralo mužstvo čo minulú sezónu nezískalo pohár ?či už Ligu alebo CdR. Podľa mňa Bilbao si to zaslúžilo a gratulujem im.
2021-01-18 12:38:00
Měl mu naložit ještě víc. Normální svině ten drevorubec z Bilbaa. Bohužel i takovým někdy vyjde zápas, vyrovnal v 90. minutě a pak se choval jako prase. Rozhodčí by měl tahat karty i za neustale provokace a pokopavani. Není divu, že toho měl Messi už dost.